Ασφαλιστικές Ειδήσεις

International Life: Ειδική Δικτύωση για Γυναίκες!


Συγχαρητήρια για τη νέα ανανεωμένη δικτυακή ιστοσελίδα της International Life, www.inlife.gr. Πλήρης, ξεκάθαρη παρουσίαση των προϊόντων και της εταιρείας, απαντήσεις στις συνήθεις απορίες των πελατών, αρμονικό μοντέρνο lay out, ξεκούραστη, εύκολη πλοήγηση, δροσερά ανοιξιάτικα χρώματα.Ξεχωρίσαμε το πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα της εταιρείας «Women’s Life», αποκλειστικά για γυναίκες, που προσφέρει ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας για νοικοκυρές, εργαζόμενες και επιχειρηματίες.

Επιδόματα, συντάξεις, νομική προστασία για σεξουαλική παρενόχληση, για σωματική βλάβη από επίθεση ή κακοποίηση, για διαφορές με ινστιτούτα άθλησης, αδυνατίσματος κ.λπ., αλλά και εξειδικευμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα με έμφαση στις γυναικολογικές παθήσεις είναι μερικά από όσα προσφέρουν τα διάφορα εναλλακτικά προγράμματα, κομμένα και ραμμένα για τις ανάγκες των γυναικών. Εξαιρετικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:

https://www.womanslife.gr/index4.php?option=com_frontpage&Itemid=728


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
International Life: Ειδική Δικτύωση για Γυναίκες!! https://www.insurancedaily.gr/international-life-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%8d%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82/