Ασφαλιστικές Ειδήσεις

International Life: Ο Κωνσταντίνος Βακίδης, Director – General Agents & Brokers

Βακίδης

ΒακίδηςΟ κ. Κωνσταντίνος Βακίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Director – General Agents & Brokers στην International Life, με τομέα ευθύνης το σύνολο του δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της Εταιρείας. Επιπλέον ο κ. Βακίδης θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων “BSA”.

Ο κ. Βακίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc in Insurance & Risk Management από το Cass (City University) Business School London και BA in Business Economics από το Anglia Ruskin University Cambridge και διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την INTERAMERICAN part of Achmea, όπου ασκούσε καθήκοντα Deputy General Manager Sales & Marketing με τομέα ευθύνης του το Agency και Brokers, ενώ έχει διατελέσει Chief Operating Officer στον όμιλο General Union.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπινων δικτύων πωλήσεων του ομίλου καλωσορίζουμε τον κ. Βακίδη στην οικογένεια της International Life και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βακίδης με τις γνώσεις και την εμπειρία του  θα συμβάλει στην βελτιστοποίηση των εργασιών του Δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της εταιρείας μας και στην μεγιστοποίηση της παραγωγής μας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
International Life: Ο Κωνσταντίνος Βακίδης, Director – General Agents & Brokers! https://www.insurancedaily.gr/international-life-%ce%bf-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-director-general-agents-brokers/