Ομαδικές Ασφαλίσεις

Ιντερσαλόνικα Ζωής: Ομαδική Ασφάλιση Υγείας του Πιπεργιάς -Χιόνης ΟΕ

Ιντερσαλόνικα,Πιπεργιάς -Χιόνης ΟΕ

Όταν μία από τις μεγαλύτερες πρακτορειακές ασφαλιστικές εταιρίες της Βορείου Ελλάδος, μας επιλέγει για να ασφαλίσει με Ομαδικό Ασφαλιστήριο Υγείας το προσωπικό, τους συνεργάτες και τις οικογένειές τους, τότε σημαίνει πως τα Ομαδικά προγράμματα που δημιουργούμε, υπερισχύουν του ανταγωνισμού μιας και επιλέγονται από τους δυσκολότερους κριτές της αγοράς, τους ίδιους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ επέλεξε το ασφαλιστικό γραφείο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ -ΧΙΟΝΗΣ ΟΕ με έδρα την Καβάλα για τη σύναψη του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Υγείας. Οι 45 και πλέον συμμετέχοντες του Ομαδικού ασφαλιστηρίου, ζήτησαν τις καλύτερες δυνατόν καλύψεις για να θωρακίσουν την υγείας τους, σύγκριναν αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού και σοφά πράττοντας, τελικά επέλεξαν την μητρική Εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Η Εταιρεία τους καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στη μεγάλη οικογένεια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ και δεσμεύεται να παρέχει σταθερά και τίμια τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις Ζωής και Υγείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιντερσαλόνικα Ζωής: Ομαδική Ασφάλιση Υγείας του Πιπεργιάς -Χιόνης ΟΕ! https://www.insurancedaily.gr/intersalonika-zois-omadiki-asfalisi-ygias-tou-pipergias-chionis-oe/