Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Κ. Κεχρή: Ψηφιακά εργαλεία στο αυτοκίνητο στην υπηρεσία του διαμεσολαβητή


Το 27% του χαρτοφυλακίου της Generali αποτελεί ο κλάδος ασφάλισης αυτοκινήτου. Μιλώντας στο ΑΜ η κα Κάκια Κεχρή, Τεχνική Διευθύντρια Ατομικών Γενικών Ασφαλίσεων, αναφέρει ότι η στρατηγική που ακολουθείται στον κλάδο βασίζεται σε κανόνες υγιούς και ισορροπημένης ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της εταιρείας και επισημαίνει ότι το τεχνικό αποτέλεσμα του κλάδου είναι θετικό και το loss ratio σε χαμηλό επίπεδο. 

Η κα Κεχρή αναφέρεται επίσης στις διαδικτυακές ασφαλίσεις και τονίζει ότι η Generali χρησιμοποιεί ψηφιακά εργαλεία για να βελτιώσει τις διαδικασίες για το διαμεσολαβητή και τον πελάτη. «Μπορεί η ανάπτυξη της τεχνολογίας να δημιουργεί νέες ανάγκες και νέες συνήθειες, όμως η διαπροσωπική επικοινωνία και η εμπιστοσύνη εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικά ποιοτικά κριτήρια αξιολόγησης από τους πελάτες». Για αυτό και η άνοδος τουμεριδίου της αγοράς της εταιρείας είναι στο 5% μέσω κρίσης. Μιλά επίσης για τα ανασφάλιστα οχήματα και τις ΕΠΥ. 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της κας Κεχρή


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κ. Κεχρή: Ψηφιακά εργαλεία στο αυτοκίνητο στην υπηρεσία του διαμεσολαβητή! https://www.insurancedaily.gr/k-kechri-psifiaka-ergalia-sto-aftokinito-stin-ypiresia-tou-diamesolaviti/