Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κ. Σαΐας: Με ενισχυμένα κεφάλαια και τεχνικά αποθέματα η Interasco


Στην Interasco, μέλος του Ομίλου HAREL, για άλλη μια χρονιά, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

του Κάρολου Σαΐα, Διευθύνοντος Συμβούλου της Interasco

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες της ασφαλιστικής αγοράς, η Εταιρεία μας επέδειξε μέσα από όλες τις συντονισμένες και συνετές κινήσεις και επιλογές της, ευελιξία και προσαρμοστικότητα, χαρακτηριστικά που οδήγησαν τόσο στην αναγνωρισιμότητά της από όλους τους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, όσο και στο κερδοφόρο οικονομικό αποτέλεσμα για το 2016.

Η Interasco βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, καθώς μέσα από τις διαδικασίες του νέου ρυθμιστικού πλαισίου του Solvency II, αναδείχθηκε με ενισχυμένα κεφάλαια και τεχνικά αποθέματα, με τη διαρκή και αμέριστη στήριξη του μητρικού Ομίλου Harel αλλά και την αφοσίωση του διοικητικού της μηχανισμού.

Εταιρείες όπως η Interasco, με πελατοκεντρικό προσανατολισμό, καινοτόμες και διευρυμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο για τους διαμεσολαβούντες όσο και για τους πελάτες, θα σηματοδοτήσουν στα επόμενα δύσκολα χρόνια την ασφαλιστική αγορά και θα αντεπεξέλθουν σε όλες τις αλλαγές.

Θέλω να πιστεύω ότι το 2017, οι Ασφαλιστικές Εταιρείες όπως η Interasco θα ενισχύσουν το ρόλο τους και θα γίνουν πραγματικά απαραίτητες για τους πελάτες τους, πάντα με την πολύτιμη συμπαράσταση των διαμεσολαβούντων, που θα συνεχίσουν να αποτελούν τον ενδιάμεσο συνδετικό κρίκο.

Για το 2017, καθώς και για τα επόμενα χρόνια, ελπίζω οι ασφαλιστικές εταιρείες να συνδράμουν ακόμα περισσότερο στα εξελισσόμενα κοινωνικά θέματα, της υγείας, της σύνταξης, των φυσικών καταστροφών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κ. Σαΐας: Με ενισχυμένα κεφάλαια και τεχνικά αποθέματα η Interasco! https://www.insurancedaily.gr/k-seas-me-enischymena-kefalea-ke-technika-apothemata-i-interasco/