Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Καλπάζει” η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Ν. Μακρόπουλος

ΕΥΡΩΠΗ Α. εκδήλωση

(από αριστερά) Λαβίνια Μακροπούλου, Ελένη Μυράτ & Νίνα Ραβίνη.

Τι κοινό έχει το Dressage (ιππική δεξιοτεχνία) με το επάγγελμα του ασφαλιστή;

Την απάντηση μας την έδωσε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Νικόλαος Μακρόπουλος, στην 3η Ετήσια Βραδιά Βραβεύσεων προς τιμήν των διακριθέντων συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.

Ο κ. Μακρόπουλος μας μύησε στον κόσμο της ιππασίας πλαισιώνοντας τις βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών του με μια επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας – το λεγόμενο Dressage – στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τόσο η Ελένη Μυράτ, Πρωταθλήτρια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2014 με το άλογο της COSMOTE Solon Hit, όσο και η κόρη του, Λαβίνια Μακροπούλου με το άλογό της Widoc Timber (4η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων 2015) μαζί με τη φίλη της Νίνα Ραβίνη με το άλογό της Djonas Figaro.

11261074_441748199335518_1518564655_n

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Νικόλαος Μακρόπουλος

Ο κ. Μακρόπουλος στην εναρκτήρια ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στις θεμελιώδης αρχές που διέπουν την Ευρώπη Ασφαλιστική – φερεγγυότητα, αξιοπιστία, ποιότητα – εστίασε στα νοικοκυρεμένα αλλά συνάμα εντυπωσιακά νούμερα της Εταιρείας για τη χρήση του 2014. Σχολίασε, παράλληλα, τον εξοντωτικό ανταγωνισμό στο οποίον έχουν παρασυρθεί, στην πλειονότητά τους, οι ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου, ζητώντας επίσημα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι φορείς, εταιρείες και Επιμελητήριο προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Ο ίδιος μίλησε για το μέλλον της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που προμηνύεται λαμπρό καθώς με βήματα σταθερά, όπως η δημιουργία νέων προϊόντων και η επένδυση σε ακόμα 2 ορόφους στο κτίριο όπου στεγάζεται μαρτυρούν την προδιάθεσή της για ισχυρή παρουσία στο μέλλον.

Ισχυρή παρουσία που ξεκινά με τις 2 κάρτες υγείας first aid & diagnostics, υποστηριζόμενες από μια έξυπνη εφαρμογή για smartphones που παρουσίασε η Εταιρεία με τη νέα σειρά προϊόντων Blue care.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διαθέτει τόσο τα απαραίτητα χαρακτηριστικά όσο και αξιοζήλευτη δεξιοτεχνία, όχι μόνο για να συνεχίσει την αναμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία της στην ασφαλιστική αγορά αλλά και να θέσει νέα… υψηλότερα εμπόδια-στόχους. Στη διαδρομή αυτή, άλλωστε, έχει έναν ισχυρό και αφοσιωμένο σύμμαχο, που το όνομά του είναι συνώνυμο της εγγύησης και της σιγουριάς, την Εθνική Ασφαλιστική.

Όσο για την εκδήλωση και μόνο το όνομα της magna events αποτελούσε εγγύηση για την άψογη διεξαγωγή της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
"Καλπάζει" η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/kalpazi-i-evropi-asfalistiki/