Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Καθυστερεί να αναλάβει δράση στα ανασφάλιστα η ΓΓΔΕ λόγω… ΕΝΦΙΑ!


redtrafficlightΚαθυστερεί να αναλάβει δράση η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων όσον αφορά την υλοποίηση των δεσμεύσεων σχετικά με τα ανασφάλιστα οχήματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφατες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ άλλαξαν τις προτεραιότητες της υπηρεσίας.

Οι αλλαγές στους συντελεστές του ΕΝΦΙΑ καθώς και οι εικασίες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να τον μετονομάσει σε ΦΑΠ (Φόρος Ακίνητης Περιουσίας) φαίνεται ότι άλλαξαν τις προτεραιότητες στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η οποία είναι υπεύθυνη για τα τεχνικά ζητήματα και των δύο θεμάτων.

Έτσι η πολυαναμενόμενη “πάταξη” των ανασφάλιστων οχημάτων στους ελληνικούς δρόμους που υπολογιζόταν για τις αρχές Σεπτέμβρη θα πάρει παράταση μερικές εβδομάδες ακόμα – μέχρι τα τέλη του μήνα – καθώς σύμφωνα και με τον κ. Ζορμπά, Πρόεδρο Επιτροπής Οχημάτων στην ΕΑΕΕ – όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και το θέμα έχει πάρει σειρά προτεραιότητας.

Και μιλάμε για μερικές εβδομάδες ακόμα διότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης δέσμευσης από πλευράς κυβέρνησης εντάσσεται μέσα στις υποχρεώσεις της που πρέπει να έχει ολοκληρώσει μέχρι την επόμενη επίσκεψη από τους δανειστές η οποία υπολογίζεται προς το τέλος του μήνα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Καθυστερεί να αναλάβει δράση στα ανασφάλιστα η ΓΓΔΕ λόγω... ΕΝΦΙΑ!! https://www.insurancedaily.gr/kathysteri-na-analavi-drasi-i-ngde-logo-enfia/