Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Και δεύτερη ΕΠΥ στο ΣΑΠ

Σύστημα Άμεσων Πληρωμών


Σε συζητήσεις με μια ακόμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, τη δεύτερη σε σειρά, προκειμένου να ενταχθεί στο Σύστημα Άμεσων Πληρωμών, βρίσκεται η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να εξασφαλίσει την οριζόντια εφαρμογή του Συστήματος στην ασφαλιστική αγορά.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Ήδη στην… οικογένεια του ΣΑΠ έχει ενταχθεί η EURO Insurance με έδρα την Ιρλανδία, που όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς διαθέτει ένα στόλο περίπου 23.000 οχημάτων, ενώ η επόμενη εταιρεία η οποία ακολουθεί ανάλογη πορεία είναι η EUROINS Insurance με έδρα τη Βουλγαρία και ένα στόλο περίπου 90.000 ασφαλισμένων οχημάτων.

Σημειώνεται ότι, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στις ΕΠΥ προκειμένου να ενταχθούν στο Σύστημα Άμεσων Πληρωμών.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν πηγές του ID, ανάλογες συζητήσεις διενεργούνται και με άλλες εταιρείες. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι, στην πλατφόρμα του ΣΑΠ μπορούν να «κουμπώσουν» όλες οι ΕΠΥ, εφόσον προσαρμοστούν ανάλογα τα μηχανογραφικά τους συστήματα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Και δεύτερη ΕΠΥ στο ΣΑΠ! https://www.insurancedaily.gr/ke-defteri-epy-sto-sap/