Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Καίγεσαι να δεις έναν γιατρό; bewell και για τα επείγοντα


Η πρόσβαση στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) όπως και η μεταφορά του ασθενή σε αυτά είναι ένα νευραλγικό κομμάτι στον κλάδο υγείας. Πρέπει να υπάρχει συντονισμός, ταχύτητα και άμεση ιατρική  επέμβαση προκειμένου στα πολύ σοβαρά περιστατικά να προλαμβάνονται δυσάρεστα αποτελέσματα.

του Νίκου Μωράκη 

Στο νέο σύστημα υγείας bewell ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει όλα τα έξοδα που θα συναντήσει στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών Ιδιωτικών Νοσοκομείων, όπως επίσης και τα έξοδα στις Μονάδες Βραχείας Νοσηλείας. Πώς γίνεται αυτό; Αρκεί να επιλέξει στο πρόγραμμα ασφάλισης που θα χτίσει μαζί με τον Ασφαλιστικό του Σύμβουλο την κάλυψη “επείγοντα περιστατικά”. Μια κάλυψη που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την “Άμεση Ιατρική Βοήθεια” η οποία αποτελείται από 17 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα, 4 υγειονομικά αεροπλάνα και 70 εξειδικευμένα άτομα προσωπικό. Μια 360 εμπειρία η οποία εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο τη σιγουριά της άμεσης επέμβασης σε περίπτωση πολύ σοβαρού περιστατικού – ειδικά στα νησιά της Ελλάδας που λόγω απόστασης και δύσκολης πρόσβασης οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.

Διαβάστε επίσης: bewell: Το πρόγραμμα που καλύπτει 100% Καρκίνους, Καρδιά, Εγκεφαλικά

Τι επιλογές υπάρχουν;

Ο ασφαλισμένος έχει τέσσερις επιλογές καθώς μπορεί να επιλέξει είτε όρια 500 ή 1.000 ευρώ το έτος με 0% συμμετοχή είτε όρια 500 ή 1.000 ευρώ ανά έτος με 20% συμμετοχή. Ανάλογα το ύψος του ορίου και της συμμετοχής ή μη υπολογίζεται και το ανάλογο ασφάλιστρο με τα 500 ευρώ και 20% συμμετοχή να είναι η πιο συμφέρουσα λύση και τα 1.000 ευρώ με 0% συμμετοχή να λογίζεται η πιο ακριβή.

Πόσο κοστίζουν; 

Για μια τριμελή οικογένεια (άνδρας 40 ετών, γυναίκα 35 ετών, παιδί 5 ετών)* που διαμένουν στην Αττική η κάλυψη των 500 ευρώ ανά έτος με 20% συμμετοχή υπολογίζεται στα 10,4 ευρώ το μήνα η οικογένεια ενώ η κάλυψη των 500 ευρώ αλλά χωρίς καθόλου συμμετοχή υπολογίζεται στα 13,8 ευρώ το μήνα. Παράλληλα στην κάλυψη των 1.000 ευρώ το μήνα με 20% συμμετοχή η κάλυψη υπολογίζεται στα 13,4 ευρώ το μήνα με την ίδια κάλυψη αλλά χωρίς καθόλου συμμετοχή να υπολογίζεται στα 19,5 ευρώ το μήνα η οικογένεια. Κόστη τα οποία μειώνονται αισθητά αν ο Ασφαλισμένος συνδυάσει τη συγκεκριμένη κάλυψη με ένα από τα προγράμματα νοσηλείας του bewell (η μείωση φτάνει έως και το μισό κόστος).

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το νέο σύστημα υγείας της Interamerican επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ή επικοινωνήστε με έναν συνεργάτη – Ασφαλιστικό Σύμβουλο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

*Οι παραπάνω συνδυασμοί έγιναν με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Καίγεσαι να δεις έναν γιατρό; bewell και για τα επείγοντα! https://www.insurancedaily.gr/kegese-na-dis-enan-giatro-bewell-ke-gia-ta-epigonta/