Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Κλείδωσε” ο νέος CEO της Interamerican


kantoros_new_ceo_interamericanΣημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Ιnteramerican ελήφθησαν σήμερα το πρωί “κεκλεισμένων των θυρών” με τη συνδρομή παραγόντων της Achmea.

Στη συνεδρίαση που ξεκίνησε το πρωί στην εταιρεία, παρουσία του Ολλανδού Uco Vegter, Προέδρου του ΔΣ της Interamerican και CEO του International Division της ACHMEA – “κλείδωσε” ο νέος CEO της Εταιρείας, με τον κ. Γ. Καντώρο, έως τώρα Γενικό Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και κορυφαίο στέλεχος της Interamerican για 16 χρόνια και της ασφαλιστικής αγοράς, να αναλαμβάνει τα ηνία από τον κ. Γ. Κώτσαλο.

Δείτε την ανακοίνωση της Interamerican:

Η ACHMEΑ, μητρική εταιρεία της INTERAMERICAN, ανακοινώνει την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου της ελληνικής εταιρείας στον Γιάννη Καντώρο, από τις 15 Νοεμβρίου 2016. Ο κ. Καντώρος θα διαδεχθεί στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος -όπως είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο- ολοκληρώνει εντός του 2016 την παρουσία του στην ηγεσία της εταιρείας. Ο Γιάννης Καντώρος, έως σήμερα Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, εργάζεται στην INTERAMERICAN από το 2000.

Ο Uco Vegter, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTERAMERICAN, αναφερόμενος στη διοικητική μεταβολή και τον διορισμό του Γιάννη Καντώρου ως Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, επεσήμανε:

«Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να έχουμε σε αυτή τη σημαντική θέση ένα στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία στην εταιρεία και με εμπειρία διαφόρων διοικητικών ευθυνών. Ο Γιάννης Καντώρος ανήλθε σε αυτή την ανώτατη επιτελική θέση έχοντας μία διαδρομή, από το ξεκίνημά του στην INTERAMERICAN έως σήμερα, μέσα από κομβικούς τομείς: το μάρκετινγκ, τη διεύθυνση πωλήσεων και τη διεύθυνση των εταιρικών λειτουργιών. Έχουμε την πεποίθηση ότι, με αυτά τα δεδομένα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί στην πορεία υλοποίησης της στρατηγικής και επιτάχυνσης της ανάπτυξης της INTERAMERICAN. Τον περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και προσδοκούμε από τον ίδιο να δώσει μία νέα διάσταση στο νέο ρόλο του, ως Διευθύνων Σύμβουλος».

Ο Γιάννης Καντώρος δήλωσε σχετικά:

«Αποδέχομαι με ευγνωμοσύνη την εμπιστοσύνη των Μετόχων της εταιρείας, που εκφράζεται από την ανάθεση εκ μέρους τους σε μένα των υψηλών ευθυνών αυτής της θέσης. Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο διαδεχόμενος τον Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος υποστήριξε επί χρόνια την ανάπτυξή μου και μού έδωσε την ευκαιρία να ωριμάσω και να εξελιχθώ επαγγελματικά μέσα στην Εταιρεία, μαθαίνοντας πολλά από τον ίδιο. Πιστεύω ότι με την υποστήριξη της ACHMEA και των ανθρώπων της INTERAMERICAN, θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις για επιτάχυνση και καινοτομία, ψηφιακή πρωτοπορία και απόλυτη εστίαση της εταιρείας στους πελάτες της, καθώς επίσης και στους εργαζόμενους, διευρύνοντας τις προοπτικές της οικονομικής απόδοσης και ευρωστίας του οργανισμού».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
"Κλείδωσε" ο νέος CEO της Interamerican! https://www.insurancedaily.gr/klidose-o-neos-ceo-tis-interamerican-dite-pios-ine/