Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κουλτούρα & Νομική Προστασία: 2 “λέξεις” που χαρακτηρίζουν την ARAG


Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα στον καλαίσθητο χώρο «upper» στην πλατεία Συντάγματος η ομάδα της ARAG Ασφαλιστικής παρουσία συνεργατών τους (Ασφαλιστών & Δικηγόρων), στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζονται μαζί τους, φίλων και δημοσιογράφων. 

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, Δημήτρης Τσεκούρας έκανε λόγο για την ποιότητα και τις αξίες της Εταιρείας που ηγείται στην Ελλάδα οι οποίες έχουν μείνει αναλλοίωτες όλα αυτά τα χρόνια. Για τους συνεργάτες και ασφαλισμένους τους που συχνά έχουν εκφράσει την πεποίθησή τους ότι νιώθουν κομμάτι της Εταιρείας (κάτι που αποδεικνύει ότι επιτελούν το σκοπό τους με τον καλύτερο τρόπο). Για την αγωγή και την παιδεία τους που έχει δημιουργήσει μια κουλτούρα όλα αυτά τα χρόνια προσεγγίζοντας τις υποθέσεις με διαφορετική οπτική. Και τέλος για το γεγονός ότι πλέον είναι η μόνη ανεξάρτητη Ασφαλιστική Εταιρεία στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται αποκλειστικά σε θέματα Νομικής Προστασίας.  

Απόδειξη της δουλειάς τους τα μηνύματα αναγνώρισης του έργου τους από ασφαλισμένους που εμπιστεύτηκαν την ARAG και δικαιώθηκαν όπως από την Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας η οποία έγραψε: 

“Με τις αποφάσεις σας δείχνετε, ότι η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική, διότι είναι σημαντικό να νιώθουμε εμείς ότι είμαστε όχι μόνο απρόσωποι πελάτες αλλά κάτι παραπάνω. Κομμάτι της εταιρείας. Αυτό τοποθετεί τη συνεργασία μας σε άλλο επίπεδο. […] Όλοι (συνεργάτες) επιλύουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι συνάδελφοί μας. Γεμίζοντάς μας με την πεποίθηση ότι κάποιος μας προσέχει. Αυτό είναι και το ζητούμενο κατά βάθος. Γιατί αποκαλύπτεται ότι ο αστυνομικός όταν νιώθει ασφάλεια και σιγουριά, μπορεί να επιτελέσει το έργο του περισσότερο”.  

Αλλά και ασφαλισμένη από την ARAG στην Πάτρα η οποία έγραψε:

“Εγώ αντιμετώπισα άδικα μια κατηγορία, ανθρωποκτονίας από αμέλεια, τελεσθείσα διά παραλήψεως, που οι άνθρωποί σας στην Πάτρα, ο τοπικός δικηγόρος με τα υπομνήματά του και ο αντίδικος δικηγόρος έκαναν καλή δουλειά με αποτέλεσμα εγώ να απαλλαγώ με βούλευμα”. 

Παραδείγματα που δείχνουν τη σοβαρότητα και την αποδοτικότητα της ARAG σε τόσο λεπτές υποθέσεις. 

Η εκδήλωση έκλεισε σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα με τους παρευρισκόμενους να βρίσκουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της ARAG, να μάθουν για τις αποφάσεις που θα πάρουν μέσα στη χρονιά και να γιορτάσουν τα παραγωγικά αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 4 =

To Top