Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κυκλοφόρησε το Νέο Ανανεωμένο Ετήσιο Λεύκωμα ΕΚΕ 2016


leykwma-eke-2016Με τίτλο “Η Βιώσιμη Ανάπτυξη δεν είναι Marketing” κυκλοφόρησε το ετήσιο ανανεωμένο Λεύκωμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2016 από τις εκδόσεις Morax Media.

Τηρώντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι εκδόσεις από το 2007 – εκδίδοντας το εν λόγω λεύκωμα – και έχοντας ως απώτερο σκοπό την ορθή ανάδειξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, η Morax Media προχώρησε για ακόμη μια χρονιά στην έκδοση του λευκώματος παρουσιάζοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ανά κλάδο και ανά τομείς.

Στο συγκεκριμένο λεύκωμα θα βρείτε τις Δράσεις & Πρακτικές των εταιρειών στους τέσσερις βασικούς τομείς:  

  • Εταιρικής Διακυβέρνησης,
  • Ανθρώπινου Δυναμικού,
  • Κοινωνίας και φυσικά του
  • Περιβάλλοντος

Καθώς και τον αντίκτυπο των εταιρειών ανά κλάδο.  

Ασφαλιστικές Εταιρείες, Φαρμακοβιομηχανίες, Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Λιανεμπορίου, Ενέργειας και Κατασκευών παρουσιάζουν ανά κλάδο την Εταιρική τους Κουλτούρα σε θέματα ΕΚΕ, τους δείκτες που ακολουθούν, καθώς και μέρος των δράσεων που αναλαμβάνουν σε όλους τους τομείς της ΕΚΕ προκειμένου να προωθούν πρώτες τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Επίσης, έγκριτοι ακαδημαϊκοί όπως ο Γ. Αυλωνίτης, καθηγητής Marketing ΟΠΑ, Ι. Νικολάου, καθηγητής Μηχανικών Περιβάλλοντος Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Κ. Ευαγγελινός καθηγητής στο τμήμα περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Αιγαίου & Χ. Τσανός, Επιστημονικός Συνεργάτης ΟΠΑ, μας αναπτύσσουν τις απόψεις τους μέσα από την αρθρογραφία τους σχετικά με τους πόρους που διατίθενται για την ΕΚΕ, την επίπτωση της κρίσης στη βιώσιμη ανάπτυξη και τέλος το οικοσύστημα μέσα στο οποίο ευδοκιμεί η ορθή εταιρικά κοινωνική ευθύνη.

Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δύο ρεπορτάζ των συντακτών τους λευκώματος σχετικά με την ανθρωπιστική και προσφυγική κρίση που βιώνει η χώρα και πώς η ΕΚΕ, μέσω των δράσεων που έχουν αναλάβει οι εταιρείες, συμβάλει στην καταπολέμησή τους.

Ετήσιο Λεύκωμα ΕΚΕ 2016

Ένας οδηγός που επιβραβεύει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται με επαγγελματισμό και στρατηγική απέναντι στην κοινωνία δημοσιοποιώντας τις πρακτικές τους, δείχνοντας παράλληλα το δρόμο για τις εταιρείες που θέλουν να ενημερωθούν ή και να συμμετέχουν με τη σειρά τους στην ενδυνάμωση της βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα.

Ξεφυλλίστε το Λεύκωμα ΕΚΕ 2016


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κυκλοφόρησε το Νέο Ανανεωμένο Ετήσιο Λεύκωμα ΕΚΕ 2016! https://www.insurancedaily.gr/kykloforise-to-etisio-lefkoma-eke/