ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Η Lemonade χαρίζει ένα σπίτι και στηρίζει την κοινωνία με ενέργειες 162.135 ευρώ


 Το μοντέλο της Lemonade βασίζεται στη συνεργατική οικονομία αλλά και στην νομιμοποίηση της ηθικά στον καταναλωτή μέσα από την πολιτική της να επιστρέφει χρήματα στην κοινωνία.

της Βίκυς Γερασίμου

Και αυτό φαίνεται ότι το κάνει πράξη περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα στην κοινωνία ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο θα προσφέρουμε παραπάνω σε όσους έχουν ανάγκη.

Το 2018 η Lemonade επέστρεψε 162,135 δολάρια στην κοινωνία, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων ένα σπίτι για μία οικογένεια στο El Salvador, παρέχοντας σε 1.000 παιδιά που ζουν σε καταφύγια αστέγων διακοπές σε κατασκήνωση, δίνοντας 23.387 γεύματα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, προσέφεραν 172 ώρες θεραπευτικής αγωγής σε παιδιά που έχουν υποστεί τραύμα από κακοποίηση, έδωσαν 3.603 κουτιά πρώτης ανάγκης στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και χρηματοδότησαν ένα project που είναι σε εξέλιξη στην Καμπότζη για για παροχή καθαρού νερού σε κοινότητα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Lemonade χαρίζει ένα σπίτι και στηρίζει την κοινωνία με ενέργειες 162.135 ευρώ! https://www.insurancedaily.gr/lemonade-charizi-ena-spiti-ke-stirizi-tin-kinonia-energies-162-135-evro/