Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Lemonade κινείται έξυπνα και δίνει σε όλους την πλατφόρμα της


Για πρώτη φορά μία ασφαλιστική και δη start-up δημιουργεί μία δημόσια πλατφόρμα επιτρέποντας σε όποια εταιρεία το επιθυμεί να προσφέρει συμβόλαια μέσω της lemonade. Όπως αναφέρει ο Shai Wininger, ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα της εταιρείας, “Γίνεται κάτι που δεν έχει ξαναεφαρμοστεί. Οι προγραμματιστές θα μπορούν να ενσωματώσουν την ασφάλιση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που πουλά οποιοδήποτε προιόν”.

H εταιρεία στοχεύει σε οικονομικούς συμβούλους, Bots, εφαρμογές real estate, IoT και προιόντα που αφορούν τα έξυπνα σπίτια μέσα από τα οποία μπορεί να προωθηθούν τα ασφαλιστικά της προγράμματα και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει “όλοι πλέον θα μπορούν συμπληρωματικά με τις υπηρεσείες που πουλούν να δίνουν στους πελάτες τους απευθείας κάλυψη, χωρίς να βγαίνουν από το site ή την εφαρμογή τους”.
Ο Wininger εξηγεί ότι απαιτούνται χρόνια για να βγάλει κανείς τις άδειες, να συγκεντρώσει τα κεφάλαια και να αναπτύξει την τεχνολογία που χρειάζονται για να παρέχεις μέσω μίας εφαρμογής απευθείας ασφάλιση. Η δημόσια API (application programming interface) το αλλάζει αυτό και όποιος έχει μία συνάφεια με το coding μπορεί πλέον να ενσωματώσει αυτή τη δυνατότητα στη δική του εφαρμογή μέσα σε λίγες ώρες”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 17 =

To Top