Ασφαλιστικές Ειδήσεις

LIMRA: 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής

Μ. Κυριακου

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας Νέας Εποχής, όπου τα πάντα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, η επικοινωνία έχει αλλάξει ριζικά, οι δυσκολίες, οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις αυξάνονται. Μέσα σ’ ένα πολύπλοκο και απαιτητικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος παραμένει ο κύριος πόλος της διαμεσολάβησης, τον οποίο εξακολουθεί να εμπιστεύεται ο καταναλωτής, γιατί αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της αναβάθμισης των γνώσεων, της τεχνολογίας και του επαγγέλματός του καθημερινά, έχει τη δυνατότητα για την παροχή ποιοτικής, προσωπικής και ανθρώπινης εξυπηρέτησης στο πελατολόγιό του. Αυτό σε γενικές γραμμές ήταν το συμπέρασμα του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής LIMRA, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο Δαίς στο Μαρούσι, υπό την οργανωτική φροντίδα της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA. Στο Συνέδριο αναπτύχθηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέμα το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τις εξελίξεις που καθημερινά αλλάζουν τη ζωή και τις συνήθειες των καταναλωτών, τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και τους υποχρεώνουν για προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις.

 

Bernard RetaliΚύριοι ομιλητές του Συνεδρίου ήταν οι Δημήτρης Μαύρος της MRB Hellas και Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ, Γιώργος Αναγνωστόπουλος ιδρυτής και CEO της Socialab, Δημήτρης Γαβαλάκης Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρόεδρος ΕΑΔΕ και Γιώργος Αντρέου, ο πρώτος Κύπριος ορειβάτης που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ. Επίσης, κατά τη διάρκεια του προγράμματος προβλήθηκαν σε βίντεο αποσπάσματα ομιλίας του Προέδρου της LIMRA και LOMA κ. R. Kerzner, τα οποία εστιάστηκαν σε έρευνα της LIMRA με θέμα «Προσεγγίσεις & Εργαλεία για τη Νέα Γενιά Καταναλωτών» και τα οποία ανέλυσε και σχολίασε o επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής και μέλος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA, κ. Γ. Μαυρίκης.

Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου αποτέλεσε η βράβευση των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ελλάδος και Κύπρου, που πέτυχαν τους στόχους του σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων της διετίας 2014-2015.

Δημήτρης ΜαύροςΣτις εργασίες του Συνεδρίου απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA κ. Χρ. Παρασκευόπουλος, ο κ. Μ. Κυριάκου Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, ο κ. Bernard Retali LIMRA & LOMA President Europe, Middle East & Africa, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου και Γενική Διευθύντρια της Eurolife κ. Α. Παντελίδου, η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κ. Α. Καλλιμάχου, ο Διευθυντής Πωλήσεων της PRIME INSURANCE κ. Α. Δημητρίου, εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή κ. Μ. Μιχαηλίδη, ο Γενικός Διευθυντής της UNIVERSAL LIFE κ. Α. Κρητιώτης, ο Εμπορικός Διευθυντής της ATE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κ. Ε. Τσαούσης και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κ. Γ. Ζαφείρης.

Η προσέλευση στο Συνέδριο άγγιξε τα 350 άτομα, ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε αισιόδοξη προσδοκία των διοργανωτών. Τη διοργάνωση του Συνεδρίου, εκτός από τις  εταιρείες – μέλη της LIMRA, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Εθνική Ασφαλιστική, INTERAMERICAN, Ευρωπαϊκή Πίστη, CNP CYPRIALIFE, Eurolife (Κύπρου), PRIME INSURANCE και UNIVERSAL LIFE, στήριξαν και εταιρείες μη μέλη, όπως η Eurolife ERB και η Εθνική Κύπρου, καθώς επίσης και ο ΠΣΣΑΣ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
LIMRA: 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής! https://www.insurancedaily.gr/limra-12o-panellinio-synedrio-koryfeon-asfalistikon-symvoulon-zois/