Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Lloyds Bank – ΗΠΑ:
Δέχτηκε πρόστιμο 350 εκατ. δολαρίων!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Wall Street Journal» και των «Financial Times», η θυγατρική Τράπεζα των Lloyds που λειτουργεί στις ΗΠΑ δέχτηκε να πληρώσει ένα πρωτοφανές πρόστιμο 350 εκατ. δολαρίων, που τις επέβαλαν οι Αμερικανικές Ομοσπονδιακές και Πολιτειακές Αρχές Εποπτείας των Τραπεζών (American & State Banking Commissions). Η κατηγορία ήταν η απόκρυψη πληροφοριών που αφορούσαν τη διακίνηση και μεταφορά δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Ιράν και του Σουδάν.

Οι Αρχές ερευνούν δέκα άλλες Τράπεζες για πιθανή εμπλοκή τους. Μια μεταφορά χρημάτων αφορούσε την αξία μια ύλης που ονομάζεται «Tungsten» και η οποία χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Οι Τράπεζες Barclays και Credit Suisse δέχτηκαν να συνεργαστούν με τις Αμερικανικές Αρχές για να διευκολύνουν τη θέση τους, αποδεχόμενες μέρος των κατηγοριών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Lloyds Bank - ΗΠΑ:
Δέχτηκε πρόστιμο 350 εκατ. δολαρίων! ! https://www.insurancedaily.gr/lloyds-bank-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b4%ce%ad%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf-350-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84/