Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Lloyd’s: Βάζουν φραγμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά


Ο Lloyd’s συνεχίζουν να αυστηροποιούν τους κανόνες στο χώρο εργασίας, απομακρύνοντας όσους είναι υπο την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών ουσιών. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται λίγο μετά το σκάνδαλο ότι στον οργανισμό υφίσταται κουλτούρα “σεξουαλικής παρενόχλησης” σε άρθρο του Bloomberg με μαρτυρίες 18 γυναικών.

Ο νέος κανόνας εκδόθηκε αυτή την εβδομάδα και ενσωματώνεται στο σχέδιο δράσης της 26ης Μαρτίου για την αντιμετώπιση στο τύπο αναφορών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. “Η δέσμευσή μας να αλλάξουμε τον πολιτισμό μας προς το καλύτερο είναι για εμάς εξαιρετικά σημαντική. Διασφαλίζουμε ότι οι Lloyd’s είναι ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλα τα μέλη μας”, δήλωσε εκπρόσωπος των Lloyd’s.

“Δεν έχουμε απαγορεύσει σε κανέναν να πίνει, αλλά έχουμε δηλώσει ότι οι άνθρωποι που εισέρχονται στο κτίριο υπό την επήρεια αλκοόλ θα απομακρύνονται”. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Lloyd’s κάνουν αυτή την κίνηση. Κάτι ανάλογο, που οδήγησε και σε αντιδράσεις, κατεγράφη το Φεβρουάριο του 2017, όταν οι Lloyd’s ζήτησαν απαγόρευσαν στους υπαλλήλους να καταναλώνουν αλκοόλ κατά τις εργάσιμες ώρες Ωστόσο, αυτό δεν εξάλειψε το πρόβλημα της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ μεταξύ των ανθρώπων που εργάζονται για μεσίτες και πράκτορες – που δεν ελέγχονται από την εταιρεία.

Το ενημερωτικό δελτίο αυτής της εβδομάδας πάντως με τίτλο “Κανόνες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του Lloyd’s” αναφέρει ότι οι κάρτες εισόδου θα κατάσχονται αυτόματα αν κάποιος επιχειρήσει να εισέλθει σε ένα κτίριο του Lloyd’s “υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή οποιουδήποτε παράνομου ναρκωτικού”.

Πηγή: Insurancejournal


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Lloyd's: Βάζουν φραγμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά! https://www.insurancedaily.gr/lloyds-vazoun-fragmo-se-alkool-ke-narkotika/