Ασφαλιστικές Ειδήσεις

M. Fairfield: Δεν βρίσκεται σε κίνδυνο το deal για την Εθνική Ασφαλιστική


Τις φήμες για ζητήματα που λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής διαψεύδει κατηγορηματικά σε ρεπορτάζ του reinsurancemagazine o ιδρυτής της EXIN, Matt Fairfield.

Όπως αναφέρεται δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα με την προσφορά του 1,1 δις που έχει γίνει για την Εθνική Ασφαλιστική και υφίστανται όλα τα αναγκαία κεφάλαια.

Η δήλωση του κ. Fairfield έρχεται λίγες μέρες μετά από δημοσιεύματα που έφεραν τις Pimco και Berkshire Hathaway να συμμετέχουν στο σχήμα εξαγοράς για την συγκέντρωση των απαιτούμενων κεφαλαίων.

Στη δήλωση του ο Fairfield επισημαίνει ότι “η συμφωνία για την Εθνική προχωρά και σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται. Το οικονομικό σκέλος έχει διασφαλιστεί και δεν υπάρχει χρηματοδοτικό κενό. Η Calamos Asset Management παραμένει ένας πολύτιμος εταίρος της Exin και επενδυτής μειοψηφίας σε αυτή τη συμφωνία.”

Επίσης εξήγησε ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί τονίζοντας ότι είναι “αρκετά φυσιολογικό” να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα εξαγοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του id η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φλεβάρη από την αρμόδια εποπτική αρχή.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
M. Fairfield: Δεν βρίσκεται σε κίνδυνο το deal για την Εθνική Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/m-fairfield-den-vriskete-se-kindyno-deal-gia-tin-ethniki-asfalistiki/