Ασφαλιστική Απάτη

“Μαϊμού” ασφαλιστή συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

i.ytimg.com

Χρηματικά ποσά αποσπούσε από ανυποψίαστους πολίτες 45χρονος ‘Ελληνας ο οποίος προσποιούμενος ότι είναι άλλοτε ασφαλιστής και άλλοτε λογιστής, πλησίαζε τα θύματά του και ζητούσε χρηματική αποζημίωση ή κοσμήματα υποστηρίζοντας οικονομική οφειλή συγγενικών προσώπων των παθόντων. Μετά από επισταμένη έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, ανακάλυψαν ότι αποπειράθηκε να εξαπατήσει σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους.

Πρόκειται για 45χρονο άντρα , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Απάτη κατ’ εξακολούθηση σε απόπειρα και τετελεσμένες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα , ο προαναφερόμενος, τουλάχιστον από τον Μάιο έως το Νοέμβριο του 2016, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και κυρίως προσποιούμενος άλλοτε τον ασφαλιστή και άλλοτε τον λογιστή, προσέγγιζε ανυποψίαστους πολίτες και υποστηρίζοντας οικονομική οφειλή συγγενικών τους προσώπων στον ίδιο, αποκόμιζε παράνομο περιουσιακό όφελος.

Σε τρείς μάλιστα περιπτώσεις κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εντοπισμό κι άλλων παθόντων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
“Μαϊμού” ασφαλιστή συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη! https://www.insurancedaily.gr/maimou-asfalisti-synelave-astynomia-sti-thessaloniki/