Εκδηλώσεις

MDRT Day: Ο Π. Λελεδάκης και ο Κ. Βασιλείου στους ομιλητές της Ημερίδας

speech

Η Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2017-2018, ενόψει της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε» που διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 (στο MET HOTEL και ώρα 09:15, αίθουσα Μαίστρος, 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη) συνεχίζει την παρουσίαση των ομιλητών της.

Διαβάστε επίσης: MDRT Day: Ο Naji Haddad και ο Άκης Αγγελάκης στους ομιλητές της Ημερίδας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ

Σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο μαθήματα στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών. Έναρξη της ασφαλιστικής του καριέρας το 1999 στην εταιρεία Commercial Value με διακεκριμένη παραγωγική δραστηριότητα .To 2003 προαγωγή σε Unit Manager και κατάκτηση πρώτων θέσεων παραγωγικότητας στην επόμενη τριετία. Σήμερα λειτουργεί ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Απόφοιτος του εξειδικευμένου πτυχίου στα ασφαλιστικά από το αμερικανικό πανεπιστήμιο T.A.C με τον τίτλο Life Underwriting Training Council Fellow – L.U.T.C.F.

Πιστοποίηση στη Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σήμερα είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  στον οργανισμό παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης IFAAcademy – International Financial Architects.

Ταυτόχρονα σπουδάζει στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό “PRMIA – Professional Risk management Association” του Καναδά.

Το 2015 εκλέχτηκε στη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων – ΠΣΑΣ, στον οποίον ήταν μέλος του ΔΣ από το 2013.

Όραμα του εκτός από την ατομική του ανάπτυξη στην ασφαλιστική καριέρα είναι να συνεισφέρει με όσες δυνάμεις διαθέτει στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού και στην ανάδειξη του ασφαλιστή ως επιστήμονα συμβούλου.

MDRT Day

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο κ. Κώστας Βασιλείου γεννήθηκε στην Πάφο στις 19 Ιανουαρίου 1969.

Αποφοίτησε με επιτυχία από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 1986. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Α.Τ.Ι. Κύπρου (Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου) στο κλάδο Μηχανολογίας- Ναυτομηχανικής το 1989. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα μηχανολογίας με αλληλογραφία μέσω του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως απλός στρατιώτης πεζικού σε διάφορες μονάδες της Κύπρου.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Τα τελευταία 20 χρόνια περίπου ασκεί με επιτυχία το επάγγελμα του Διακεκριμένου ασφαλιστικού Συμβούλου και πράκτορα, διευθύνοντας εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης που συνεργάζεται με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι κάτοχος του Ασφαλιστικού διπλώματος L.U.T.C.F. (LIFE UNDERWRITER TRAINING COUNCIL FELLOW) και F.S.S. (FINANCIAL SERVICES SPECIALIST). Επίσης κατέχει δίπλωμα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Ι.Χ.Ο.Σ. στον τομέα της μελέτης και διαχείρισης εταιρικού ρίσκου (R.S.P.)

Είναι επίσης ισόβιο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Διακεκριμένων Ασφαλιστών M.D.R.T. (MILLION DOLLAR ROUND TABLE) καθώς και 4 φορές Court of the Table, υπήρξε μέλος του Διεθνή Οργανισμού LIMRA και βραβευόταν για 12 συνεχή χρόνια με το βραβείο International Quality Award.

Σήμερα ζει στην Έγκωμη και είναι παντρεμένος με την Έλενα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά τον Ανδρέα ηλικίας 23 ετών, την Μικαέλλα 19 ετών και τον μικρό Αλέξανδρο 7 ετών.

Η σύζυγός του είναι επίσης ασφαλίστρια και των βοηθά στη διεύθυνση των γραφείων τους στη Λευκωσία και στην Πάφο.

Μαζί με τη σύζυγο του Έλενα συμμετέχουν ενεργά στα κοινά βοηθώντας φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το ΡΟΤΑΡΥ, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσία – Λήδρα με επιτυχία την χρονιά 2016 -2017 και τους LIONS όπου η σύζυγος του είναι Πρόεδρος της Λέσχης Lioness Λευκωσίας – Κερύνειας κατά την φετινή χρονιά που διανύουμε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MDRT Day: Ο Π. Λελεδάκης και ο Κ. Βασιλείου στους ομιλητές της Ημερίδας! https://www.insurancedaily.gr/mdrt-day-o-p-leledakis-ke-o-k-vasiliou-stous-omilites-tis-imeridas/