
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με έγγραφο του Προέδρου της κ. Mario Draghi, εγκρίνει την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ΝΠΙΔ ως στρατηγικού επενδυτή στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με ποσοστό 37,9% των μετοχών και 33% δικαιωμάτων ψήφου.
Το Ταμείο αξιολογήθηκε θετικά από την ΕΚΤ με βάση τη φήμη του και τη χρηματοοικονομική του ευρωστία ως υποψήφιου αγοραστή, χωρίς καμία αμφισβήτηση της ικανότητας του Ταμείου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σχετικά με την ορθή και συνετή διαχείριση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.
Το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ λόγω των οικονομικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί αποφάσισε ως θεσμικός επενδυτής να στηρίξει την πραγματική οικονομία της χώρας μέσα από συμμετοχή στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια ανάπτυξής της τοπικής οικονομίας και διασφαλίζοντας την ευελιξία και την καλύτερη δυνατή απόδοση των επενδύσεών του.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Το νέο πλαίσιο για την κρατική αρωγή και τις ασφαλιστικές
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΤΕΑ – ΕΑΠΑΕ: Εγκρίθηκε η μελέτη για τους ατομικούς λογαριασμούς

ΟΑΣΕ: Τι αλλάζει με τις ατομικές μερίδες στο ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

Η ΕΕΑΕ ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με το ΤΕΑ ΕΑΠΕΑ

Ο Η. Τσολάκης εκπρόσωπος των διαμεσολαβητών στο νέο ΔΣ του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

Θέση Υπεύθυνου Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών κινδύνων στο ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2021

Συνεργασία ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ με την Affidea για τον Covid-19


















