Mega Brokers
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η MEGA BROKERS η καλύτερη όλων των εποχών


Με περισσότερους από 700 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της MEGA BROKERS την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο κέντρο διασκέδασης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ», το οποίο και προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Δημήτρης Μαζαράκης στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του, αναγνωρίζοντας την επιτυχή πορεία της Εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ανακοινώσεις για νέα ιδιόκτητα γραφεία, νέους συνεργάτες, νέους στόχους, δραστηριότητες στην Υγεία, και σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη εργασιών περιέβαλλαν το Συνέδριο στο οποίο βραβεύτηκαν 30 συνεργάτες.

Πολιτικοί, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, ασφαλιστικών εταιρειών, Κλαδικού Τύπου, και συνεργάτες της MEGA BROKERS από τη Νότιο Ελλάδα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία λόγω συμμετοχών βρίσκεται πάντοτε στις κορυφαίες εκδηλώσεις της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ προβλήθηκε και από την τηλεόραση του Alpha.

Mega BrokersΤους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος έδωσε στίγμα περαιτέρω ανόδου ασφαλιστικών εργασιών λέγοντας ότι «είναι η καλύτερη όλων των εποχών». Ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου που εστίασε στους νέους στόχους, στο πώς θα προστεθεί αξία στους συνεργάτες και στο στόχο δημιουργίας ενός πιο μεγάλου και ποιοτικού χαρτοφυλακίου, καθώς και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κ. Ιωάννης Παππάς που προανήγγειλε πώς «η επόμενη μέρα για τον Κλάδο ΖΩΗΣ στη MEGA BROKERS έρχεται».

Mega BrokersΤην παρουσίαση της εκδήλωσης συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Υποφάντης ενώ τις βραβεύσεις των συνεργατών η Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Ιφιγένεια Τσακίρη.

Mega BrokersΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

Με θετική προσέγγιση λόγω μακράς – εκτός πολιτικής – γνωριμίας με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου χαιρέτισαν το Συνέδριο οι παριστάμενοι πολιτικοί και συγκεκριμένα: ο Επικεφαλής του «Ποταμιού» κ. Σταυρός Θεοδωράκης (συμμαθητής του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής (συντοπίτης του κ. Χατζηθεοδοσίου), ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης (συνεργάτης ασφαλιστής της MEGA BROKERS προ 15ετίας), η κυρία Άννα Καραμανλή από τη «Νέα Δημοκρατία» και ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος από τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη». Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν και χαιρέτισαν το Συνέδριο οι Πρόεδροι συλλογικών φορέων εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλος, της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καβαθάς και του ΒΕΑ κ. Π. Ραβάνης.

Mega BrokersΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Καθολική ήταν και η συμμετοχή εκπροσώπων της Ιδιωτικής Ασφάλισης που τίμησαν το Συνέδριο και συγκεκριμένα: Δ. Μαζαράκης METLIFE, Χ. Κάτσιος GROUPAMA, Ι. Καντώρος INTERAMERIKAN, Θ. Κοκκάλας ERGO, Z. Giuseppe AIG, Π. Δημητρίου GENERALI, Κ. Σαΐας INTERASCO, Ν. Μακρόπουλος ΕΥΡΩΠΗ, Ν. Σταυρογιάννη DAS, Στ. Κωνσταντάς ΕΘΝΙΚΗ, Δ. Ζορμπάς ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, Μ. Μήτρου PRIME, Ν. Σακελλαρίου AXA, Λ. Σίδερης EUROLIFE, Γ. Παρισάκης ΜΙΝΕΤΤΑ, Τ. Μπάρδης ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, Γ. Ταμπακάκης ΥΔΡΟΓΕΙΟ, Π. Τσίπρας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, Α. Μάρκου ΔΥΝΑΜΙΣ, Δ. Παρλαμάς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ. Επίσης παραβρέθηκαν Στελέχη από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Mega BrokersΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Από τον Κλαδικό ασφαλιστικό Τύπο, παρακολούθησαν το Συνέδριο δημοσιογράφοι και εκδότες. Ειδικότερα συμμετείχαν οι κ.κ. Δ. Ρουχωτάς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, Ν. Μωράκης ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, Χ. Καζαντζίδης ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, Κ. Ουζούνης INSURANCE WORLD, Χρ. Μωράκη UNDERWRITER, Ι. Βερμισσώ INSURANCE-EEA, Λ. Καραγεώργος NEXT DEAL, Ι. Χαρονικολάου ASFALISINET και εκπρόσωποι από ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και EURO2DAY.

Mega BrokersΗ εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων 2017-2018 στη μαγευτική Σκωτία ενώ συνεργάτες, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών και το προσωπικό της εταιρίας διασκέδασε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχο & Πέγκυ Ζήνα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Mega Brokers


Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η MEGA BROKERS η καλύτερη όλων των εποχών
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η MEGA BROKERS η καλύτερη όλων των εποχών! https://www.insurancedaily.gr/mega-brokers-i-kalyteri-olon-ton-epochon/