Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μελέτη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο το καλύτερο


Τις τελευταίες μέρες όσοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είστε εγγεγραμμένοι στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών λογικά θα έχετε λάβει στα e-mail σας μια επιστολή από την ICAP την οποία υπογράφουν οι Ι. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ & Ν. Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου ICAP.

του Νίκου Μωράκη

Η εν λόγω επιστολή, σας ζητάει να συμμετέχετε στο ερωτηματολόγιο που από κοινού ΕΕΑ & ICAP έχουν ετοιμάσει με σκοπό να εκπονηθεί μελέτη η οποία θα χαρτογραφεί σε έναν βαθμό την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση αναδεικνύοντας πλέον και σε νούμερα τα πραγματικά προβλήματα και τις ευκαιρίες του Κλάδου.

Μια πρωτοβουλία του ΕΕΑ την οποία έχει αναλάβει η ICAP (εγγυάται την εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα των στοιχείων) έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες στη συνέχεια συλλογικά ο Κλάδος θα μπορεί με στοιχεία να διεκδικήσει από φορείς και κράτος τα δικαιώματά του. 

Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτή την προσπάθεια καθώς όσο πιο μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων, τόσο ορθότερη και αντικειμενικότερη θα είναι η προσέγγιση των αποτελεσμάτων.    


1 Comment

1 Σχολιο

  1. EGARDIOS

    Feb 6, 2020 at 4:15 PM

    Π.Χ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ 40% ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 25% ΤΟΥ 40% ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΚΗ ΠΙΤΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΕΡΕΥΝΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ) , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΛΙΓΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ) Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑ ΚΩΔΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ) Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΥΤΥΧΙΑ 100% Κ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Μελέτη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο το καλύτερο! https://www.insurancedaily.gr/meleti-asfalistikis-diamesolavisis/