Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μια επιτυχημένη επιλογή υποψηφίου, λειτουργεί πολλαπλά υπέρ σας


pexels-photo-70292-large

Η διαδικασία επιλογής ενός νέου υποψήφιου ασφαλιστή, είναι η διαδικασία που απαιτείται για να καθορίσετε με σαφήνεια, τα στοιχεία και τα προσόντα που χρειάζεται να έχει κάποιος για τη θέση του ασφαλιστή στην εταιρεία σας, αλλά και ο υποψήφιος, να μπορέσει να ελέγξει τις πιθανότητες που έχει για να επιτύχει στα καθήκοντά του.

Επομένως η επιλογή είναι μια αμοιβαία εξερεύνηση του αν ταιριάζει η ευκαιρία της καριέρας που προσφέρετε με τις ικανότητες του υποψηφίου.

Αυτές είναι οι παράμετροι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Χρήμα – Οι επιτυχημένοι ασφαλιστές σας ανταποδίδουν πολλές φορές την επένδυση που κάνατε σε αυτούς. Με αποτυχημένους ασφαλιστές χάνετε όλη την επένδυση που κάνατε και πολλά χρήματα. Αυτή η χαμένη επένδυση μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες ευρώ.

Χρόνος – Εσείς και το προσωπικό σας ξοδεύετε πολύ χρόνο για εκπαίδευση, επίβλεψη, και διοικητικά καθήκοντα για τους νέους ασφαλιστές. Οι επιτυχημένοι ασφαλιστές λειτουργούν με το χρόνο υπέρ σας, αλλά οι αποτυχημένοι σας καθυστερούν.

Ευκαιρίες – Η εταιρεία σας μπορεί να προσφέρει στους επιτυχημένους ασφαλιστές πολλές ευκαιρίες για ανταμοιβές. Ενώ σε εκείνους που αποτυγχάνουν, τίποτα. Αυτοί σας κάνουν να χάνετε χρόνο και χρήμα, χρόνο που θα μπορούσατε να τον χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά σε κάποια άλλη δουλειά. Ταυτόχρονα, κι εκείνοι με τη σειρά τους, χάνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους καταλήγοντας βαρίδια στα πόδια σας. Η αποτυχία δεν είναι εύκολο πράγμα.

Ηθικό – Ο μεγάλος βαθμός επιτυχίας οδηγεί σε υψηλό ηθικό και σε συναγωνισμό μεταξύ των ασφαλιστών. Ενώ η αποτυχία έχει σαν αποτέλεσμα το χαμηλό ηθικό σε όλο το υποκατάστημα.

Πελάτες – Οι επιτυχημένοι ασφαλιστές εξυπηρετούν καλύτερα και γρηγορότερα τους πελάτες. Ενώ οι αποτυχημένοι ασφαλιστές συχνά δεν πωλούν και όταν το κάνουν, πουλούν λάθος προϊόντα σε λάθος ανθρώπους, και σε λάθος χρόνο.

Εικόνα – Ένα υποκατάστημα με επιτυχημένους ασφαλιστές συνήθως προσελκύει περισσότερους πελάτες. Από την άλλη, μια ροή από αποτυχημένους ασφαλιστές δεν προσφέρει τίποτα στο υποκατάστημά σας, ούτε στην εταιρεία σας, αλλά ούτε και στην εικόνα σας στην αγορά.

Ανταγωνισμός – Για να είστε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχετε σωστή εξυπηρέτηση πελατών, με τα καλύτερα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές. Οι επιτυχημένοι ασφαλιστές σας κάνουν ανταγωνίσιμους. Αντιθέτως, οι αποτυχημένοι σας θίγουν και σας προσβάλλουν.

Είναι φανερό, ότι το υποκατάστημά σας, η εταιρεία σας, οι πελάτες σας, οι ασφαλιστές που εργάζονται κοντά σας και γενικά η κοινωνία εξυπηρετείται καλύτερα όταν προσλαμβάνετε άτομα που έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.

Η ζωή γίνεται ευκολότερη, αν εσείς και ο υποψήφιος ασφαλιστής προσεχτικά καθορίσετε την πιθανότητα της επιτυχίας του.

  • Για αυτή την καριέρα τι προσόντα και δυνατότητες πρέπει να έχει ο υποψήφιος;
  • Ποια θα πρέπει να είναι η εκπαίδευση του υποψηφίου, ώστε να εκτελεί με επιτυχία το έργο του;

Απαντώντας αυτές τις δύο ερωτήσεις θα κατατοπιστείτε αρκετά για τις πιθανότητες επιτυχίας σας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Μια επιτυχημένη επιλογή υποψηφίου, λειτουργεί πολλαπλά υπέρ σας! https://www.insurancedaily.gr/mia-epitychimeni-epilogi-ypopsifiou-litourgi-pollapla-yper-sas/