Ασφάλιση Ποδηλάτου

MINETTA Bike: Νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου

Photo by Noelle Otto from Pexels

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δημιούργησε δύο νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου τα MINETTA Bike1&2, τα οποία διατίθενται για άτομα ηλικίας από 5 έως 70 ετών, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη του ποδηλάτη, αλλά και του ποδηλάτου.

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα MINETTA Bike1 παρέχεται κάλυψη αστικής ευθύνης, ακόμα και σε περιπτώσεις ατυχήματος μεταξύ ατόμων με συγγένεια α’ βαθμού, ενώ το πρόγραμμα MINETTA Bike2 παρέχει πλήρη κάλυψη συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και την περίπτωση ολικής κλοπής του ποδηλάτου, αλλά και κάλυψη του ειδικού εξοπλισμού και της ενδυμασίας του ποδηλάτη.

Επιπλέον, και στα δύο προγράμματα συμπεριλαμβάνεται η φροντίδα ατυχήματος, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για επιλογή οδικής βοήθειας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, υποστηρίζει έμπρακτα τους ποδηλάτες από το 2012, μέσα από μία σειρά δράσεων και ειδικών καλύψεων, όπως η κάλυψη αστικής ευθύνης ποδηλάτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 210 9309500.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MINETTA Bike: Νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου! https://www.insurancedaily.gr/minetta-bike-nea-programmata-asfalisis-podilatou/