ΕΚΕ

ΜΙΝΕΤΤΑ: XTERRA Greece Championship 2018

XTERRA

Η MINETTA Ασφαλιστική υποστηρίζει, παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη, το κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship, που θα πραγματοποιηθεί 28 και 29 Απριλίου, στο Δήμο της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα καλύψει ασφαλιστικά την Αστική Ευθύνη του Διοργανωτή έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, καθώς και το Προσωπικό Ατύχημα των συμμετεχόντων αθλητών.

Το XTERRA Greece Championship, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο στη Χαβάη και θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, από την XTERRAGreece, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου.

Περισσότεροι από 400 αθλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν χρώμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει το επίκεντρο του event, ενώ θα υπάρξει μεγάλος αριθμός ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με δωρεάν συμμετοχή, για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΜΙΝΕΤΤΑ: XTERRA Greece Championship 2018! https://www.insurancedaily.gr/minetta-xterra-greece-championship-2018/