Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μηνύσεις και αγωγές από την Εθνική Ασφαλιστική κατά ιστοσελίδας

Εθνική Ασφαλιστική

Σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ασφαλιστική αναφέρει: “Μετά την απόλυση του πρώην Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και νομικού συμβούλου της εταιρείας, κατά του οποίου υποβληθήκαν 2 μηνύσεις από την Εθνική Ασφαλιστική και κατά του οποίου, έχει ασκηθεί ήδη δίωξη για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας και απάτης, εμφανίζονται περιέργως κατά καιρούς ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε βάρος της Εταιρείας, για δήθεν σκάνδαλα.

Μολονότι προηγούμενοι συντάκτες, μετά την υποβολή μηνύσεως, απέσυραν τα σχετικά δυσφημιστικά δημοσιεύματα, αφού πρώτα ζήτησαν συγγνώμη, η εφημερίδα axianews και η ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα, επιδίδονται εδώ και ένα μήνα σε επίθεση λασπολογίας κατά της Εταιρείας και της Διοίκησής της.

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του έδωσε εντολή για υποβολή μηνύσεων και αγωγών κατά του διαχειριστή της εφημερίδας και της ιστοσελίδας axianews, για όσα ψευδή και συκοφαντικά κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύονται σε βάρος της Εταιρείας και της Διοίκησής της”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Μηνύσεις και αγωγές από την Εθνική Ασφαλιστική κατά ιστοσελίδας! https://www.insurancedaily.gr/minysis-ke-agoges-apo-tin-ethniki-asfalistiki-kata-istoselidas/