Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Βραβεία “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ” 2013

moneyshow-insurancedaily-asfalistikomarketing

vraveio-filippos-morakis Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton Athens, η εκδήλωση των 22ων βραβεύσεων ενεργειών Ε.Κ.Ε και κορυφαίων ασφαλιστών “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ” 2013, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Moneyshow.

Υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί, συλλογικοί φορείς, κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, φίλοι και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεται στους σκληρά εργαζόμενους διαμεσολαβητές το έργο τους.

Το περιοδικό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING και οι Εκδόσεις MORAX τίμησαν τον εμπνευστή του θεσμού Φίλιππο Μωράκη, με τον πιο ουσιαστικό τρόπο: την συνέχιση του θεσμού και τη δέσμευση να παραμείνει ο κορυφαίος ανεξάρτητος θεσμός βραβεύσεων ενεργειών Ε.Κ.Ε και κορυφαίων ασφαλιστών.

IMG_9665Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Ε.Ε., ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και ο κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α. εκ μέρους της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.).

Ομιλητές κατά την διάρκεια της βραδιάς ήταν ο καθηγητής κ. Γιώργος Αυλωνίτης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Agency System και Εκπαίδευσης της International Life κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης, ο κ. Γιάννης Φουρλής, Γενικός Διευθυντής της International Life, ο κ. Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Εταιρικού Δικτύου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Εμπορικός Διευθυντής της ERGO και ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών & Bancassurance της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

money-show-2013-decemberΜια από τις κορυφαίες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση, εις μνήμην του Φίλιππου Μωράκη: α) ετήσιου διαγωνισμού μεταξύ νέων δημοσιογράφων, που θεσμοθέτησε η Interamerican και β) δημιουργίας Βιβλιοθήκης του ΠΣΑΣ με το όνομα «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ».

 

 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις ενεργειών Ε.Κ.Ε και κορυφαίων ασφαλιστών και η εκδήλωση έκλεισε με το δείπνο.

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.). Χορηγοί ήταν οι ασφαλιστικές εταιρείες: Allianz, Ευρωπαική Πίστη, ΑΤΕ Ασφαλιστική, International Life, Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican και ειδικοί χορηγοί η Olympia Golden Beach Resort & Spa και η MEDITERRA Οινοποιητική.

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία εδώ.

 

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βραβεία “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ” 2013! https://www.insurancedaily.gr/moneyshow-2013/