Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ν. Υόρκη: Κλήτευση στην AON για την ασφάλιση των επιχειρήσεων Trump


H εποπτική αρχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών στη Νέα Υόρκη έχει καλέσει την διαμεσολαβητική εταιρεία ΑΟΝ καθώς διερευνά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις αξιώσεις των επιχειρήσεων του Trump.

Σύμφωνα με τους New York Times η κλήτευση έγινε τη Δευτέρα από το State Department of Financial Services της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών της Νέας Υόρκης.

Η κίνηση των αρχών έγινε λίγες μέρες μετά από τις δηλώσεις του Michael D. Cohen, πρώην διευθυντή και δικηγόρου του κ. Trump για περιουσιακά στοιχεία που έχουν δηλωθεί σε ασφαλιστικές τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς είναι αυξημένα.

Η κλήτευση αναφέρουν οι New York Times είναι το τελευταίο σημάδι ότι ο οργανισμός Trump βρίσκεται αντιμέτωπος με έρευνες από πολλά μέτωπα – ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, δημοκράτες του Κογκρέσου και τώρα ασφαλιστικές ρυθμιστικές αρχές.

Πηγή: New York Times


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ν. Υόρκη: Κλήτευση στην AON για την ασφάλιση των επιχειρήσεων Trump! https://www.insurancedaily.gr/n-yorki-klitefsi-stin-aon-gia-tin-asfalisi-ton-epichiriseon-trump/