Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

Νέα συνεργασία INTERAMERICAN με ΙΚΕΑ για Αnytime ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας

IKEA

IKEA

Η INTERAMERICAN και η ΙΚΕΑ ξεκίνησαν μία νέα συνεργασία, με σκοπό να προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family τη δυνατότητα της προνομιακής ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας Anytime. Τα ασφαλιστικά προγράμματα Anytime Home, που προωθεί η συνεργασία INTERAMERICAN – ΙΚΕΑ, είναι το Content και το Content Plus. Τα δύο προγράμματα καλύπτουν το περιεχόμενο κύριας ή/και εξοχικής κατοικίας από τους κινδύνους κλοπής, πυρκαϊάς, πλημμύρας, σεισμού κ.ά., με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την τυποποίηση και απλοποίηση όρων και διαδικασιών έκδοσης συμβολαίων, την αμεσότητα σε αποζημίωση και το ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Η ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας από την Anytime παρέχεται σε όλους τους κατόχους της κάρτας ΙΚΕΑ Family με αποκλειστική έκπτωση 20%, επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης που ενδέχεται να προσφέρει εκτάκτως η Anytime. Στο πλαίσιο ειδικότερων παροχών που συνοδεύουν τη συνεργασία, όλα τα ασφαλιστήρια που θα συναφθούν έως το τέλος Ιουλίου θα παρέχουν το δικαίωμα της συμμετοχής σε κλήρωση για δωροκάρτες ΙΚΕΑ.

Η Αnytime της INTERAMERICAN, καινοτόμος και κορυφαία δύναμη στις απευθείας πωλήσεις (από το διαδίκτυο και το τηλέφωνο) της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο αυτοκίνητο επιχειρεί, και μέσω αυτής της συνεργασίας με την ΙΚΕΑ, την ανάπτυξή της και στον τομέα της ασφάλισης κατοικίας. Στρατηγικά, η εν λόγω συνεργασία έρχεται να ενισχύσει την πολιτική συνεργασιών που πρωτοποριακά έχει αναπτύξει η INTERAMERICAN με στόχο τη διεύρυνση της προσέγγισης συγκεκριμένων αγορών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέα συνεργασία INTERAMERICAN με ΙΚΕΑ για Αnytime ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας! https://www.insurancedaily.gr/nea-synergasia-interamerican-me-ikea-gia-anytime-asfalisi-periechomenou-katikias/