Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο ΔΣ στο ΕΙΑΣ


Σε «σώμα» συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, με σύνθεση η οποία εγγυάται την εποικοδομητικότερη εφικτή καλή συνέχεια των τελευταίων ετών, αλλά και αξιοπρόσεχτα στοιχεία ανανέωσης, δυναμισμού και καινοτομίας, κατά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της ασφαλιστικής αγοράς μας. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ι.Α.Σ., είναι η εξής:

  • Πρόεδρος, Νάντια Σταυρογιάννη, GENERALI
  • Αντιπρόεδρος, Μαργαρίτα Αντωνάκη, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Καντώρος, INTERAMERICAN
  • Ταμίας, Νίκος Δελένδας, EUROLIFE
  • Μέλη: Δημήτρης Γαβαλάκης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων Μανώλης Γκατζόφλιας, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΜΙΝΕΤΤΑ Γιάννης Κακαβίτσας, CARPENTER TURNER Γιώργος Μακρής, ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική Ερρίκος Μοάτσος, AXA Ασφαλιστική Άγγελος Μπεφών, HDI GLOBAL Κώστας Σεμερτζόγλου, GROUPAMA
  • Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ.: Νίκος Αδαμαντιάδης (Κανελλόπουλος – Αδαμαντιάδης) Κώστας Μπερτσιάς (Ευρωπαϊκή Ένωση – Μινέττα) Κώστας Χομόνδοζλης (Generali)

Κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, η Πρόεδρος κ. Νάντια Σταυρογιάννη αναφέρθηκε στην καλή πορεία του Ινστιτούτου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ενώ τόνισε τη δυναμική «είσοδό» του στη ψηφιακή εκπαίδευση και την ευρύτατη ανταπόκριση της αγοράς στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ε.Ι.Α.Σ. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Νίκος Σωφρονάς εξειδίκευσε σημαντικά στοιχεία και καινοτομίες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ινστιτούτου, με έμφαση στις ακαδημαϊκές συνεργασίες του με έγκριτα Πανεπιστήμια της Χώρας και στις διεθνείς συνεργασίες του με τους πλέον έγκυρους οργανισμούς χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών επαγγελματικών πιστοποιήσεων της Ευρώπης, ενώ εξήρε την ανταπόκριση των παραγόντων της ασφαλιστικής αγοράς μας και του εκπαιδευτικού κοινού στις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες και καινοτομίες.

Ο Ταμίας, κ. Νίκος Δελένδας υπογράμμισε τις καλές οικονομικές επιδόσεις του Ινστιτούτου, την περαιτέρω βελτίωση της καθαρής οικονομικής θέσης του, αλλά και την υγιή «εικόνα» των οικονομικών μεγεθών του, ως αποτέλεσμα σωστής οικονομικής διαχείρισης και αξιοπρόσεχτης εκπαιδευτικής ροής. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διεύθυνση του Ε.Ι.Α.Σ. αναλαμβάνουν την υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ινστιτούτου, με κύριο «γνώμονά» τους την περαιτέρω πρόοδο της τεχνογνωσίας των Στελεχών και Διαμεσολαβητών της αγοράς μας, προς όφελος της επαγγελματικής εξέλιξής τους και της ποιότητας των υπηρεσιών τους προς το ασφαλιστικό μας κοινό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

To Top