Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην insurancemarket o Θ. Ζαχαρόπουλος


Η insurancemarket, κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών ασφαλιστικών Υπηρεσιών, θέλοντας να διευρύνει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει τη δημιουργία Διεύθυνσης Δικτύων Πωλήσεων, με επικεφαλής από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή τον κ. Θεόδωρο Ζαχαρόπουλο, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά .

Κύριο καθήκον του κ. Ζαχαρόπουλου, από την 1η Ιουνίου 2018, θα αποτελέσει η ανάπτυξη συνεργειών με επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οι οποίοι επιθυμούν να επωφεληθούν των πλεονεκτημάτων του ολοκληρωμένου συστήματος ψηφιακής οργάνωσης και λειτουργίας insurance-pro. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής Money Market κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος καλωσόρισε τον κ. Ζαχαρόπουλο, σημειώνοντας ότι «με την προσθήκη ενός έμπειρου στελέχους στην διοικητική ομάδα της Εταιρείας μας φιλοδοξούμε να θέσουμε την τεχνολογική μας υπεροχή στη διάθεση των επαγγελματιών της πρώτης γραμμής, προσφέροντας σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε εκείνους τους Συνεργάτες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής αγοράς».

Ο κ. Ζαχαρόπουλος έχει εργαστεί σε καίριες θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών για περισσότερα από δεκαοκτώ χρόνια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Bridgeport των Η.Π.Α., έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει σειρά εγχώριων και διεθνών σεμιναρίων ασφαλιστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην insurancemarket o Θ. Ζαχαρόπουλος! https://www.insurancedaily.gr/neos-eborikos-diefthyntis-stin-insurancemarket-o-th-zacharopoulos/