Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέος Οικονομικός Διευθυντής και νέα Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού στην AIG


Συνεχίζοντας να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και την προσέλκυση έμπειρων και ικανών στελεχών της αγοράς, η AIG Ελλάς Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη της κας Μαρίας Πατακιούτη στη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και του κου Νίκου Σούρδη στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρίας.  

Η εμπειρία του κου Νίκου Σούρδη σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών και αγαθών ξεπερνά τα είκοσι τέσσερα έτη, ενώ έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπως η KPMG, η PwC, όπου διετέλεσε καθήκοντα Director, αλλά και η Deloitte, από όπου αποχώρησε ως Partner, προκειμένου να στελεχώσει την AIG.

O κος Σούρδης έχει σπουδάσει Στατιστική & Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και διαθέτει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Τουριστικές Επιστήμες από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.  Παράλληλα, το ανθρώπινο δυναμικό ενισχύεται με την κα Μαρία Πατακιούτη που αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η πορεία της κας Πατακιούτη στην AIG ξεκινά από το 2004, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελλάδας, θέση την οποία κατείχε μέχρι και το 2012, όταν μετακινήθηκε στο Ντουμπάι, για να αναλάβει τη Διεύθυνση HR για το Hub της Μέσης Ανατολής, Βορείου Αφρικής και Νότιας Ασίας της AIG και στη συνέχεια στο Λονδίνο, με τον ρόλο της Employee Relations Manager, EMEA.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. σχολίασε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην εταιρία μας δυο ιδιαίτερα ικανά και έμπειρα στελέχη της αγοράς μας. Ο κος Σούρδης, με τη μακρά πορεία του σε ελεγκτικές εταιρίες, αναλαμβάνει μια καίρια θέση για την εταιρία μας, συμβάλλοντας με την τεχνογνωσία, τις γνώσεις και το ταλέντο του στην επίτευξη των στόχων μας τα επόμενα έτη. Παράλληλα, υποδεχόμαστε και πάλι στην AIG Ελλάς Α.Ε. την κα Πατακιούτη, ένα στέλεχος με διεθνή πλέον καριέρα στην ασφαλιστική αγορά, όντας σίγουρος πως θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισε τα πέντε αυτά χρόνια της πορείας της στον Όμιλο της AIG στο εξωτερικό.»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέος Οικονομικός Διευθυντής και νέα Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού στην AIG! https://www.insurancedaily.gr/neos-ikonomikos-diefthyntis-ke-nea-diefthyntria-anthropinou-dynamikou-stin-aig/