Ασφαλιστικές Ειδήσεις

New Agency από τον Μ. Ροντογιάννη στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Το μέλλον στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση παρουσίασε σε συνεργάτες και ασφαλιστές ο Μ. Ροντογιάννης


Την παρουσίαση του νέου διαμεσολαβητικού του σχήματος “New Agency” παρουσίασε ο Πρόεδρος των IONIOS Brokers & Fortis Brokers, Μάρκος Ροντογιάννης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/2 στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο κ. Ροντογιάννης μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα να συνδυάσει την ελευθερία επιλογών του πρακτορείου με τις δομές που έχει ένα γραφείο agency. Μια ιδέα που όπως είχαμε γράψει και εμείς στο παρελθόν (δείτε εδώ) θα δώσει τη δυνατότητα στον ίδιο να κρατήσει το Management και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του σε υψηλό επίπεδο ενώ παράλληλα οι συνεργάτες του θα έχουν την επιλογή να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες των πελατών τους.

Με αυτό τον τρόπο οι ασφαλιστές θα μπορούν να εστιάζουν περισσότερο στην εξεύρεση νέων πελατών αλλά και στην εξυπηρέτηση των Ασφαλισμένων τους ενώ η διοίκηση θα έχει ως βασική ευθύνη το συντονισμό τους, την εκπαίδευσή τους και τη διαχείριση των αναγκών τους.

Ο κ. Ροντογιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά “Η φιλοσοφία μας είναι να υποστηρίξουμε το συνεργάτη και να του εξοικονομήσουμε χρόνο. Ο ασφαλιστής πρέπει να είναι ελεύθερος για την προσέλκυση νέων πελατών. Να έχει τη δυνατότητα επιλογής περισσότερων Ασφαλιστικών Εταιρειών με απευθείας συμβάσεις για να μπορεί να βρει λύση σε όλες τις ανάγκες του πελάτη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε ο συνεργάτης να έχει την αυτονομία του. Να διατηρεί και να αυξάνει το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο ενώ εμείς θα του παρέχουμε το αίσθημα της ασφάλειας”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν οι κ.κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος Generali, Guiseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος AIG, Κάρολος Σαΐας Διευθύνων Σύμβουλος INTERASCO, Ανδρέας Ρούβας, Γενικός Διευθυντής PRIME, Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ & Παναγιώτης Λελεδάκης Πρόεδρος ΕΑΔΕ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 18 =

To Top