ΕΚΕ

Η NN Hellas στηρίζει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας

NN

Η NN Hellas στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (Social Innovation Relay) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαΐου σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement. Ο διαγωνισμός αποτελεί ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (15 -18 ετών), με στόχο την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην εκπαίδευση. Στελέχη της ΝΝ Ηellas συμμετείχαν στο πρόγραμμα ως σύμβουλοι, μέντορες και κριτές των ομάδων που διαγωνίστηκαν, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία τους στους συμμετέχοντες.

Η Έλενα Μαθιού-Rose, Chief Marketing Officer, ΝΝ Hellas δήλωσε σχετικά: «Στην ΝΝ Hellas πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη έρχεται πρωτίστως μέσα από την εκπαίδευση της νέας γενιάς. Επενδύοντας στους νέους της χώρας μας, επενδύουμε στο μέλλον μας. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούμε, στηρίζουμε τους εφήβους δίνοντας τους την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες και δημιουργικό τρόπο σκέψης».


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Εργενιάδης Αργύρης

    May 12, 2018 at 6:49 PM

    Πότε θα ξαναφύγει από την Ελλάδα η NN?

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η NN Hellas στηρίζει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας! https://www.insurancedaily.gr/nn-hellas-stirizi-diagonismo-kinonikis-kenotomias/