Κοινωνική Ασφάλιση

Νότης Μηταράκης: Ούτε έναν ισολογισμό δεν έχει καταθέσει ο ΕΦΚΑ από την αρχή της λειτουργίας του

Ν. Μηταράκης

Ο Νότης Μηταράκης, τόνισε ότι την προσεχή Πέμπτη θα ψηφιστεί διάταξη για να καταθέσει ο ΕΦΚΑ, αναδρομικά τους ισολογισμούς, για όλα έτη λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στον ΣΚΑΙ, η κυβέρνηση φιλοδοξεί να καταθέσει προς ψήφιση ειδική διάταξη, προκειμένου ο ενιαίος ασφαλιστικός φορέας να καταθέσει όλους τους ισολογισμούς, από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Μηταράκης, ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής κανέναν ισολογισμό από την έναρξη της λειτουργίας του.

«Με νόμο που θα ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση, μπαίνουν συγκεκριμένες προθεσμίες για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς για τα παρελθόντα έτη και φυσικά από εδώ και πέρα κάθε έτος, στην ώρα του, να υπάρχει έκθεση ορκωτού λογιστή και τελικά στοιχεία» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Τέλος επεσήμανε ότι: «πρέπει να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή, αποτύπωση και επιβεβαίωση των στοιχείων», ώστε «να μην βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι νούμερα νομίζει ότι ισχύουν».

Πηγή: Healthmag.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νότης Μηταράκης: Ούτε έναν ισολογισμό δεν έχει καταθέσει ο ΕΦΚΑ από την αρχή της λειτουργίας του! https://www.insurancedaily.gr/notis-mitarakis-oyte-enan-isologismo/