Ασφαλιστικές Ειδήσεις

NP Ασφαλιστική:Πρόγραμμα «Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD) & Θεσμός της Διαμεσολάβησης»


Σε θέματα που αφορούν την εκμάθηση και εφαρμογή στην πράξη της Οδηγίας IDD από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα εστιάσει το νέο πρόγραμμα επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Β’ του έτους 2019 η NP Ασφαλιστική.

Τα σεμινάρια που θα γίνουν με την παρουσία της Διοίκησης της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, έρχονται κοντά με τον επαγγελματία ασφαλιστή της περιφέρειας και αγκαλιάζουν το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, με στόχο την δημιουργία ακόμα καλύτερων επαγγελματιών Διαμεσολαβητών.

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν ήδη με την Σπάρτη, την Πάτρα και την Χαλκίδα ενώ είναι προγραμματισμένες ακόμα συναντήσεις σε Βόλο (2/4), Αλεξανδρούπολη (5/4), Θεσσαλονίκη(6/4), Ιωάννινα (8/4) και Μαρούσι (12-15-17/4). Η νέα οδηγία (IDD) ενδιαφέρει άμεσα όλους τους διαμεσολαβητές γιατί πέρα από τις όποιες υποχρεωτικές διαδικασίες περιέχει στοιχεία που διευκολύνουν τους πραγματικούς επαγγελματίες να αυξήσουν τα εισοδήματα τους και προστατεύουν τους ασφαλισμένους.

Η NP Ασφαλιστική, πιστή στη φιλοσοφία της για την όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της μέσα από την παροχή της υψηλότερης δυνατής επαγγελματικής γνώσης και κατάρτισης, στοχεύει να παρέχει πληρέστατη ενημέρωση στο Δίκτυο Συνεργατών της για την IDD και να τους προετοιμάσει για το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
NP Ασφαλιστική:Πρόγραμμα «Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD) & Θεσμός της Διαμεσολάβησης»! https://www.insurancedaily.gr/np-asfalistikiprogramma-dianomi-asfalistikon-proionton-idd-thesmos-tis-diamesolavisis/