Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Besim Jawad νέος Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών (COO) της INTERAMERICAN


Ανακοινώνεται από την ACHMEA και την ΙΝTERAMERICAN ως νέος Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών (COO) της INTERAMERICAN, ο Besim Jawad, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου του νέου έτους.

Ο νέος COO προέρχεται από τη μητρική εταιρεία και θα διαδεχθεί στη θέση τον Γιάννη Καντώρο που είναι, πλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της INTERAMERICAN από τις 15 Νοεμβρίου 2016.

Ο Besim Jawad είναι 47 ετών και δραστηριοποιείται στην ACHMEA από το 1998, έχοντας ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στην εταιρεία από την Διεύθυνση Συνταξιοδοτικών Προϊόντων στις Κάτω Χώρες. Στη συνέχεια, ανέλαβε διάφορες θέσεις στην INTERAMERICAN Ρουμανίας και αργότερα στην EUREKO. Μέχρι σήμερα, ο κ. Jawad εργαζόταν ως Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών για την Διεύθυνση Προϊόντων Ζωής και Συντάξεων της ACHMEA. Ο Γιάννης Καντώρος εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πλήρωση της θέσης του COO στην εταιρεία από τον Besim Jawad.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με ένα στέλεχος το οποίο έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ομίλου ACHMEA και διαθέτει διεθνή εμπειρία. Έχουμε την πεποίθηση ότι με το γνωστικό υπόβαθρο και την εμπειρία που έχει και στα προϊόντα Ζωής και Συντάξεων, ο Besim προβάλλει ως ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθοδηγήσει τις λειτουργίες της εταιρείας μας. Προσωπικά, εμπιστεύομαι απόλυτα την επιλογή στο πρόσωπό του και ανυπομονώ να τον δω να δίνει νέα ώθηση σε αυτό τον σημαντικό ρόλο».

Ο Besim Jawad δηλώνει σχετικά με τη νέα θέση του: «Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έχει δείξει η ACHMEA όλα αυτά τα χρόνια, ενθαρρύνοντας την επαγγελματική ανάπτυξή μου και αναθέτοντάς μου διάφορους ρόλους στον όμιλο. Το ότι συνεχίζω την σταδιοδρομία μου και πάλι στο εξωτερικό, αποτελεί μία νέα, μεγάλη πρόκληση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να εργάζομαι ως COO στην INTERAMERICAN και να συνεισφέρω στο να επιταχυνθεί περαιτέρω η ανάπτυξη της εταιρείας για τους πελάτες της, για τους εργαζόμενους σε αυτήν και για τις οικονομικές προοπτικές της.»

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Besim Jawad νέος Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών (COO) της INTERAMERICAN! https://www.insurancedaily.gr/o-besim-jawad-neos-genikos-diefthyntis-asfalistikon-ergasion-coo-tis-interamerican/