Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Α. Δόξας & ο Χ. Αθανάσακης στην ERGO

ERGO

Πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής απέναντι στον Πελάτη, η ERGO ενισχύει την υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της ενδυνάμωσης του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας με δύο ακόμη στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Αλέξανδρος Δόξας

Ο Αλέξανδρος Δόξας

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Τομέα ο κ. Αλέξανδρος Δόξας με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Συντονισμού Εργασιών Ανάπτυξης Πωλήσεων και ο κ. Χρήστος Αθανασάκης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Ο κ. Δόξας έχει επιτυχημένη δωδεκαετή προϋπηρεσία στην ERGO Γερμανίας, στους τομείς των πωλήσεων, του management και της εκπαίδευσης καθώς και δεκαετή εμπειρία σε εταιρείες στην Ελλάδα, εστιάζοντας στον τομέα των πωλήσεων.

Χρήστος Αθανασάκης

Ο Χρήστος Αθανασάκης

Ο κ. Αθανασάκης τα τελευταία 13 χρόνια ως στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς είχε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων συνεργατών.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης καλωσορίζοντας τα δύο στελέχη στην οικογένεια της ERGO τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους και εκφράζει την πεποίθηση ότι και οι δύο θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία των Συνεργατών και της Εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Α. Δόξας & ο Χ. Αθανάσακης στην ERGO! https://www.insurancedaily.gr/o-doxas-o-ch-athanasakis-stin-ergo/