Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Γιάννης Γκότσης στην Be Brokers

Be Brokers

Από 15 Ιουνίου 2019, ο κ. Γιάννης Γκότσης ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή και Υπηρεσιών Πληροφορικής στην Be Brokers.

Ο κ. Γκότσης έχει ένα πολύ μεγάλη εμπειρία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και σε εταιρίες διαμεσολάβησης.

Εν συντομία, ο κ. Γκότσης έχει διατελέσει Διευθυντής λογιστηρίου της International Life, Οικονομικός διευθυντής στην Xios Life Ασφαλιστικής (θυγατρική της Xios Bank) στη συνέχεια Οικονομικός Διευθυντής της Πειραιώς Ασφαλιστικής εταιρίας ζωής, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Πρακτορειακής (2004-2008) και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Μεσιτικής (2008-2015).

Η μεγάλη εμπειρία του κ. Γκότση σε εταιρείες διαμεσολάβησης θα βοηθήσει την Be Brokers να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της προς τα δίκτυα πωλήσεων και θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση και συγχώνευση εξαγοραζόμενων εταιριών.

Η Be Brokers έπειτα από 3 χρόνια παρουσίας στην αγορά εταιριών διαμεσολάβησης είναι έτοιμη να πρωταγωνιστεί αποκτώντας κρίσιμο μέγεθος μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών άλλων εταιριών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Γιάννης Γκότσης στην Be Brokers! https://www.insurancedaily.gr/o-giannis-gkotsis-stin-be-brokers/