Στελέχη και Μετακινήσεις

Ο Ι. Δημητρακόπουλος νέος CTO του Insurancemarket.gr

Ιάσων Δημητρακόπουλος,Insurancemarket.gr

Το insurancemarket.gr, κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών ασφαλιστικών υπηρεσιών και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, στα πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των ψηφιακών τεχνολογιών της καλωσορίζει τον Ιάσονα Δημητρακόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Technology Officer.

Ο Ιάσων Δημητρακόπουλος εξειδικεύεται στο χώρο του software engineering εστιάζοντας στη δημιουργία ισχυρής ομαδικής κουλτούρας και την απόδοση αξίας μέσω της τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει ανώτερες ηγετικές θέσεις σε εισηγμένες πολυεθνικές εταιρίες, συνεργαζόμενος με ομάδες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα αλλά και στις περιοχές των EMEA, LATAM και APAC.

Είναι απόφοιτος του University of Essex (BEng Internet Engineering) ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Reading (MSc Network Centred Computing).

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος καλωσόρισε τον κ. Δημητρακόπουλο, σημειώνοντας ότι «Η προσθήκη του Ιάσονα, ενός στελέχους με βαθιά γνώση των προκλήσεων και των τεχνολογικών εξελίξεων στο ψηφιακό οικοσύστημα, στην διοικητική ομάδα της εταιρείας, θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, της τεχνολογικής μας υπεροχής και καινοτομίας. Τον καλωσορίζουμε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Ι. Δημητρακόπουλος νέος CTO του Insurancemarket.gr! https://www.insurancedaily.gr/o-i-dimitrakopoylos-neos-cto-toy-insurancemarket-gr/