Ο όμιλος ARAG συνεχίζει να αναπτύσσει την διεθνή δραστηριότητά του στον τομέα της Νομικής Προστασίας και πρόκειται τώρα να δραστηριοποιείται και στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Για το σκοπό αυτό, η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ντίσελντορφ συμφώνησε να εξαγοράσει τις ιρλανδικές επιχειρηματικές δραστηριότητες της DAS Legal Expenses Insurance Company Limited στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας, η οποία ανήκει στον όμιλο ERGO.
Η ARAG και ο όμιλος DAS UK έφτασαν σε συμφωνία τον Φεβρουάριο του 2019 για τη μεταφορά και διατήρηση των υπαλλήλων. Η DAS προσέφερε προϊόντα νομικής ασφάλισης για ιδιώτες και εμπορικές επιχειρήσεις στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας για περισσότερα από 20 χρόνια.
Με μερίδιο αγοράς περίπου 60% και ακαθάριστο εισόδημα από ασφάλιστρα περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, η εταιρεία υπήρξε ο κορυφαίος πάροχος Νομικής Προστασίας στην αγορά της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Μπαράζ πρωτοβουλιών ΕΚΕ από ελληνικές επιχειρήσεις

Δ. Τσεκούρας: Με θετικό πρόσημο το 2019 για την ARAG

Την ιταλική ERGO Assicurazioni εξαγόρασε η DARAG

14 στελέχη μιλούν για τις προοπτικές ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς

Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των βραβείων στους νικητές των FMIA24

Πολιτική, ενέργειες και υποστήριξη του ΕΣΥ από 24 Ασφαλιστικές Εταιρείες

Όμιλος ARAG: Δωρεάν νομικές συμβουλές σε όλους τους πολίτες
















