ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Ο όμιλος ARAG εξαγοράζει την DAS στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας

ARAG

Ο όμιλος ARAG συνεχίζει να αναπτύσσει την διεθνή δραστηριότητά του στον τομέα της Νομικής Προστασίας και πρόκειται τώρα να δραστηριοποιείται και στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Για το σκοπό αυτό, η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ντίσελντορφ συμφώνησε να εξαγοράσει τις ιρλανδικές επιχειρηματικές δραστηριότητες της DAS Legal Expenses Insurance Company Limited στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας, η οποία ανήκει στον όμιλο ERGO.

Η ARAG και ο όμιλος DAS UK έφτασαν σε συμφωνία τον Φεβρουάριο του 2019 για τη μεταφορά και διατήρηση των υπαλλήλων. Η DAS προσέφερε προϊόντα νομικής ασφάλισης για ιδιώτες και εμπορικές επιχειρήσεις στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας για περισσότερα από 20 χρόνια.

Με μερίδιο αγοράς περίπου 60% και ακαθάριστο εισόδημα από ασφάλιστρα περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, η εταιρεία υπήρξε ο κορυφαίος πάροχος Νομικής Προστασίας στην αγορά της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο όμιλος ARAG εξαγοράζει την DAS στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας! https://www.insurancedaily.gr/o-omilos-arag-exagorazi-tin-das-sti-dimokratia-tis-irlandias/