Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο ΣΕΜΑ γιορτάζει 30 χρόνια ενεργής παρουσίας

ΣΕΜΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΣΕΜΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων ενεργής παρουσίας στα δρώμενα της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς, διοργανώνει Επετειακή Εκδήλωση την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & τα Μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΣΕΜΑ, με ορόσημο την επέτειο, δράττονται της ευκαιρίας να κάνουν μια «στάση», να αξιολογήσουν τη διαδρομή των 30 χρόνων και κυρίως, να οραματιστούν τη θέση στην ασφαλιστική αγορά του «αύριο» και να επανασχεδιάσουν την πορεία και τη δράση τους, διατηρώντας το ήθος, την εντιμότητα και τις υψηλές προσδοκίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Προσκεκλημένοι στην Επετειακή Εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΣΕΜΑ θα είναι 500 Ηγετικά Στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων, μέλη του Σ.Ε.Μ.Α, Μεσίτες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών εταιρειών, καταξιωμένοι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι του κλαδικού και οικονομικού τύπου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 16 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο ΣΕΜΑ γιορτάζει 30 χρόνια ενεργής παρουσίας! https://www.insurancedaily.gr/o-sema-giortazi-30-chronia-energis-parousias/