Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Οδηγίες τροχαίου ατυχήματος για τους ασφαλισμένους στην Κρήτη


Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων από ιδρύσεως, έχει θέσει τρεις βασικούς στόχους: την προστασία των δικαιωμάτων των μελών του, την σωστή ενημέρωση των ασφαλισμένων και την ανύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Στo πλαίσιo αυτό ο Σύνδεσμος δημιούργησε και έχει διανείμει στα γραφεία των συναδέλφων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, φυλλάδιο με οδηγίες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Θα διανέμεται σαν επιπρόσθετη παροχή κατά την παραλαβή των ασφαλιστήριων οχημάτων.

Αναφέρονται σε αυτό χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται από πλευράς του ασφαλισμένου σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, οι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την τελική αποζημίωση και τέλος παρέχεται γενικότερη ενημέρωση σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων.

Ο Σύνδεσμος πιστεύει ότι το φυλλάδιο αυτό είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για τους συμπολίτες μας, ένα επιπλέον εφόδιο για τα μέλη του συλλόγου και οριοθετεί κατά το δυνατόν τις σχέσεις ασφαλισμένων, ασφαλιστών και εταιρειών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οδηγίες τροχαίου ατυχήματος για τους ασφαλισμένους στην Κρήτη! https://www.insurancedaily.gr/odigies-trochaioy-atychimatos-gia-toys/