Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Όλοι χαρούμενοι από τις Βουλευτικές Εκλογές


Δεν το συναντάς συχνά αυτό το φαινόμενο. Βουλευτικές εκλογές που όλοι να έχουν ένα λόγο για να είναι ικανοποιημένοι! Οι εκλογές τελείωσαν και αν κάποιος έκανε ένα zapping χθες το βράδυ στα πάνελ των εκπομπών θα παρατηρούσε ότι δεν υπήρχε ένταση. Δεν υπήρχε κόντρα. Όλοι είχαν τους λόγους τους να είναι χαρούμενοι. (Με εξαίρεση την κόντρα Χατζηνικολάου – Κούγια, απαράδεκτο).

του Νίκου Μωράκη

Γιατί όμως βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα; Γιατί πιστεύουμε ότι όλα τα κόμματα και οι υποστηρικτές τους έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας;  

Πρώτα απ’ όλα η Νέα Δημοκρατία είναι ικανοποιημένη γιατί κατάφερε εκτός από να γίνει η νέα κυβέρνηση, να αποκτήσει και αυτοδυναμία στη Βουλή κάτι που είχε να συμβεί στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια με την τότε εκλογή του Α. Παπανδρέου (2009) με ποσοστό 43,92% και 160 έδρες. Ευχαριστημένοι μπορούν να δηλώνουν, όμως και στην Κουμουνδούρου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε ως η δύναμη της αντιπολίτευσης με τα ποσοστά τους να παραμένουν ισχυρά. Ικανοποιημένο και το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) και συγκεκριμένα η Πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά που αποδείχθηκε ότι η επιλογή της να συγκρουστεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε θετική ανταπόκριση από τους υποστηρικτές του κόμματος το οποίο αύξησε τα ποσοστά του και φλερτάρει την τρίτη θέση. Ικανοποιημένοι και στο Κομμουνιστικό Κόμμα καθώς για 100 και χρόνια παραμένουν εντός Βουλής με δυνατά ποσοστά. Τέλος, ποιος δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη χαρά του για τη Χρυσή Αυγή που μένει εκτός βουλής μετά το 2012 με τους βουλευτές της πλέον να μην απολαμβάνουν τα προνόμια της βουλευτικής ασυλίας.

Και για να το φέρουμε και στα της αγοράς μας, χαμόγελα θα πρέπει να υπάρχουν και στους κύκλους της Ιδιωτικής Ασφαλιστικής Αγοράς καθώς το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκφράσει δημόσια την υποστήριξή του στην ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και στη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης σε τομείς, όπως το Συνταξιοδοτικό και η Δημόσια Υγεία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Όλοι χαρούμενοι από τις Βουλευτικές Εκλογές! https://www.insurancedaily.gr/oloi-charoymenoi-apo-tis-voyleytikes-e/