Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ομαδικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας για τους 24.000 εργαζόμενους του Σκλαβενίτη


Ομαδικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας εξασφάλισε για τους περίπου 24.000 υπαλλήλους της η εταιρεία “Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης”.

Το εν λόγω ομαδικό συμβόλαιο στο οποίο συμμετέχουν οι Ασφαλιστικές εταιρείες Εθνική Ασφαλιστική, Eurolife & Generali χαρακτηρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρει η ανανέωση της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με το Σωματείο εργαζομένων της αλυσίδας και ήδη κύκλοι της αγοράς κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας των τελευταίων ετών.

Το πρόγραμμα, του οποίου το κόστος αναλαμβάνει 100% ο εργοδότης, καλύπτει όλους τους εργαζομένους στην εταιρεία με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου και στις οικογένειές τους με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Υ. Σκλαβενίτη αναφέρει:

“Συνάδελφοι, σίγουρα η σύμβαση αυτή δεν είναι εκείνη που θα καλύπτει όλες τις πραγματικές μας ανάγκες. Είναι όμως μια σύμβαση που ειδικά για τους εργαζόμενους της πρώην Μαρινόπουλος και όχι μόνο, συνεχίζει να  διασφαλίζει στο ακέραιο όλα τους τα δικαιώματα αλλά και να τα διευρύνει. Αυτή η σύμβαση αλλά και ότι έχει πετύχει το Σωματείο μας από την απόφαση εξυγίανσης μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει με τον πιο ολοφάνερο τρόπο ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι  και σωστά προσανατολισμένοι γύρω από το Σωματείο τους και δεν είναι επιρρεπείς είτε σε διάφορες σειρήνες είτε σε «τοξικές καταστροφολογίες», μπορούν ακόμη και κάτω από πολύ  δύσκολες συνθήκες να πετύχουν πολλά”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ομαδικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας για τους 24.000 εργαζόμενους του Σκλαβενίτη! https://www.insurancedaily.gr/omadiko-symvolaio-zois-ygeias-gia-toy/