Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Όμιλος Υγεία: Βραβείο καλύτερης εταιρείας στην Ελλάδα

ΥΓΕΙΑ

Το βραβείο καλύτερης εταιρείας στον τομέα Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα (Best Corporate Governance in Greece) για το έτος 2011 απένειμε στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ το έγκριτο διεθνές περιοδικό «World Finance», σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Τα Βραβεία «World Finance Corporate Governance» απονέμονται σε εταιρείες που διακρίνονται για τις πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης. Σε κάθε χώρα βραβεύονται εταιρείες, οι πρακτικές των οποίων ξεπερνούν τις βασικές απαιτήσεις συμμόρφωσης που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η διάκριση αυτή, αναγνωρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Ομίλου ΥΓΕΙΑ να βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών εξελίξεων σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης και αντιμετωπίζει με επιχειρηματική ηθική και διαφάνεια τις σχέσεις του Ομίλου με όλους τους συμμετέχοντες (stakeholders) στις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση, η Διευθύνουσα Σύμβουλος Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε ότι «Η Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ έχει ως κύριο μέλημά της όχι μόνο την πιστή εφαρμογή των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία υποχρεωτικών ρυθμίσεων Εταιρικής Διακυβέρνησης αλλά και την υλοποίηση αρχών και αξιών που διασφαλίζουν την ανάπτυξη της Εταιρείας, με εφαρμογή των σύγχρονων πρακτικών διοίκησης. Εφαρμόζουμε σταθερά την αντίληψη της επιχειρηματικής ηθικής στη λήψη αποφάσεων, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των μετόχων αλλά και τα δικαιώματα όσων συνδέονται με τον Όμιλο».

Το περιοδικό «World Finance» είναι ένα αναγνωρισμένο περιοδικό παγκοσμίου βεληνεκούς. Απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη από τον χώρο των επιχειρήσεων, Τραπεζών και Θεσμικών Επενδυτών. Το περιεχόμενό του αφορά κυρίως σε θέματα για διεθνώς αναγνωρισμένες Εταιρείες, τις κεφαλαιαγορές, το εμπόριο και γενικότερα την οικονομία στη σύγχρονη εποχή.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Όμιλος Υγεία: Βραβείο καλύτερης εταιρείας στην Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/omilos-ygia-vravio-kalyteris-eter/