Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Όμιλος Υγεία
Πρωτοποριακές Υπηρεσίες για τη Γυναίκα


Σε Κέντρο Αναφοράς για τη Γυναίκα του σήμερα καθίσταται πλέον το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, το οποίο με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του – στα οποία πραγματοποιήθηκαν πάνω από 170.000 τοκετοί και γεννήθηκαν περισσότερα από 190.000 παιδιά – και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των χώρων του, εξασφαλίζει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που το εμπιστεύονται:

• Φυσικού τοκετού «σαν στο σπίτι», σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που δεν «θυμίζουν νοσοκομείο».

• Τοκετού στο νερό σε ένα ήρεμο περιβάλλον, με ειδικά διαμορφωμένη πισίνα.

• Μητρικού θηλασμού με πλήρες υποστηρικτικό και συμβουλευτικό τμήμα και με 24ωρη γραμμή στήριξης και επικοινωνίας.

• «Rooming in», με δυνατότητα συγκατοίκησης του βρέφους στο ίδιο δωμάτιο με τη μητέρα του από τη στιγμή της γέννησής του και για 24 ώρες το 24ωρο.

• Υoga και Ψυχολογική Υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό.

Το ΛΗΤΩ, είναι το πρώτο μαιευτήριο στην Ελλάδα που πραγματοποίησε τοκετό στο νερό (1999), και το πρώτο που βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ως «Νοσοκομείο Φιλικό προς τα Βρέφη», καθώς εφαρμόζει τα 7 από τα 10 βήματα που ορίζονται από την Π.Ο.Υ και την UNICEF για το Μητρικό Θηλασμό. Ακόμα, πρωτοπόρησε με τη δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης και του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής Άλφα Lab, ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα λαπαροσκοπικά κέντρα με 4 αίθουσες και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων λειτουργίας του προσέφερε τον Ιούνιο σε όλους τους επισκέπτες του μαιευτηρίου αλλά και τις νοσηλευόμενες, σημαντικές εκπτώσεις σε εργαστηριακές εξετάσεις (PAP-TEST, ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής μάζας).

H παροχή ίσχυσε παράλληλα με την απόφαση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για απορρόφηση του ΦΠΑ, η οποία καθιστά απόλυτα ανταγωνιστικές τις τιμές του τοκετού στο ΛΗΤΩ που ξεκινούν από 1.550 ευρώ (φυσιολογικός τοκετός) και από 1.760 ευρώ (τοκετός με καισαρική).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Όμιλος Υγεία
Πρωτοποριακές Υπηρεσίες για τη Γυναίκα! https://www.insurancedaily.gr/omilos-ygiaprotoporiakes-ypiresies/