Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Π. Δημητρίου: 15 χρόνια ανοδικής πορείας χάρη στους διαμεσολαβητές

Παναγιώτης Δημητρίου

Τη ροπή και την ικανότητά της να εντυπωσιάζει κοινό και δημοσιογράφους απέδειξε για ακόμη μια χρονιά η Generali στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Έχοντας ξεχωρίσει  στην ασφαλιστική αγορά αφενός μέσω της προϊοντικής γκάμας και αφετέρου λόγω της πολιτικής προς τους συνεργάτες της, η Εταιρεία συνεχίζει να δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά στη σχέση της με τους ασφαλισμένους και το δίκτυό της.

Η διοίκηση της Εταιρείας προσκάλεσε την Παρασκευή 10/2 τους συνεργάτες της από το ανεξάρτητο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία της, να κόψουν παρέα την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα και να τους τιμήσει για τη σκληρή δουλειά του περασμένου έτους, με την παρουσίαση ενός διεθνούς φήμης ομιλητή σε θέματα τεχνολογίας και μάνατζμεντ.

“Να πηγαίνετε πάντα ένα βήμα μπροστά”. Αυτή ήταν η πρώτη φράση του νέου Διευθυντή Πωλήσεων της Generali, Άγγελου Μπεφών, ο οποίος με έναν μετρημένο – ισορροπημένο θα λέγαμε εμείς – λόγο, δήλωσε χαρούμενος που έγινε μέλος ενός “εξαιρετικού ασφαλιστικού σπιτιού, με εξαιρετικά προϊόντα και φυσικά εξαιρετικούς ανθρώπους”. Μιας νέας επαγγελματικής στέγης η οποία στα 24 χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής του δίνει τη δυνατότητα να κάνει μια νέα αρχή. Μεταδίδοντας το μήνυμα της σύμπνοιας με τους ανθρώπους της Εταιρείας ο κ. Μπεφών αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του δικτύου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία συνέργεια διαχρονική.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Chief Technical Manager,  ο άνθρωπος των αριθμών στην Εταιρεία, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την πορεία της Εταιρείας και τα ποσοτικά μεγέθη για το 2016. Συγκεκριμένα η Generali κατέγραψε συνολική αύξηση ασφαλίστρων 9,3% στα 183,7 εκατ. ευρώ από 168 εκατ. ευρώ την περασμένη χρονιά. Μια αύξηση που προέκυψε από όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η Εταιρεία με τα αποτελέσματα προ φόρων να της αποδίδουν κέρδη ύψους 10,2 εκατ. ευρώ. Κέρδη τα οποία όπως δήλωσε ο κ. Δημητρίου ο μέτοχος επενδύει την εταιρεία για την περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της.

angelos_beffon_generali

Ο Άγγελος Μπεφών

angelos_beffon_generaliΟ κ. Παναγιώτης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali αναφερόμενος στους συνεργάτες του και την αξία του θεσμού της διαμεσολάβησης επισήμανε ότι η Εταιρεία δεν αμφισβήτησε ποτέ τη σχέση της με το δίκτυό της, όπως άλλες εταιρείες. “Είμαστε η μόνη εταιρεία ανάμεσα στις έξι πρώτες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς που βασίζεται μόνο σ’ εσάς”. Όπως είπε η επιτυχία της Generali για ακόμη μια χρονιά οφείλεται στους διαμεσολαβητές που την εμπιστεύτηκαν. Μια εταιρεία που το 2002 όπου και ανέλαβε ο ίδιος βρισκόταν στην 15 θέση της Ασφαλιστικής Αγοράς με μερίδιο 1,7%, 14 χρόνια μετά σκαρφάλωσε στην 6η θέση με μερίδιο αγοράς 5% έχοντας όλα αυτά τα χρόνια συνεργάτες μόνο ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Πρόσθεσε ότι οι πλέον οι ασφαλισμένοι προσανατολίζονται σε έξυπνες και απλές προϊοντικές λύσεις. Η Generali τόνισε ο κ. Δημητρίου έχει ξεκάθαρο πλάνο για να πρωταγωνιστήσει και το ακολουθεί με πίστη και πειθαρχία. Λέγοντας πως το “αύριο είναι σήμερα” αναφέρθηκε στο διττό εγχείρημα της Generali να βελτιστοποιεί τις διαδικασίες για τους συνεργάτες της και τους πελάτες της υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και νέα συστήματα.

Με την ισχύ που της προσδίδουν οι συνεργάτες της, τη δομημένη και πειθαρχημένη της στόχευση και νέα τεχνολογικά εργαλεία που υιοθετεί, η Generali αναπτύσσεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, δίνοντας έμφαση στους ανθρώπους της, που αποτελούν τη μόνη κινητήριο δύναμή της. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης της διοίκησης με τους ανθρώπους του δικτύου της, ότι η Εταιρεία στηρίζει και στηρίζεται στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Π. Δημητρίου: 15 χρόνια ανοδικής πορείας χάρη στους διαμεσολαβητές! https://www.insurancedaily.gr/p-dimitriou-15-xronia-anodikis-poreias-xari-stous-diamesolavites/